Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Erasmus+ Videregående uddannelse Søg tilskud Søg tilskud til udvekslingsophold for studerende og medarbejdere uden for Europa

Søg tilskud til udvekslingsophold for studerende og medarbejdere uden for Europa

Vi guider dig igennem din ansøgning om tilskud til mobilitetsprojekter med partnerlande gennem Erasmus+ uden for Europa.
Kontakt
Lisbet Crone Markussen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk
Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen for tilskud til mobilitetsprojekter med partnerlande (KA107) er 5. februar 2020 kl. 12.00.

6 trin til din ansøgning

1. Erasmus+ programguide

Inden du ansøger skal du sikre, at din organisation opfylder de krav, der stilles til dit Erasmus+ projekt - herunder de finansielle betingelser. Du finder det hele i programguiden for Erasmus+

2. Din institution skal have et EU Login 

Før du kan indsende en ansøgning, skal du have et EU Login. EU Login er EU-Kommissionens 'NemId', som du skal bruge til alle de elektroniske systemer, som relaterer sig til en Erasmus+ ansøgning.

Du skal bruge dit EU Login i ansøgningsfasen og efterfølgende, hvis din ansøgning får tilskud. Du har allerede et EU Login, hvis du i 2013 (eller senere) har lavet en ansøgning eller afrapportering gennem Aktive Unge, Livslang Læring-programmet eller Erasmus+.

3. Organisation Registration – OID

Når du har oprettet dit EU Login, skal du oprette din organisation i EU's Organisation Registration System. Din organisation tildeles herefter et Organisation Identification nummer (OID).

Du skal oplyse dit OID i alle ansøgninger om tilskud. Det er ikke muligt at være partner i en ansøgning uden at have et OID.

Hvis din institution/organisation allerede har deltaget i et Erasmus+ projekt og har et PIC-nummer, er dette automatisk blevet overført til Organisation Registration System. Det er dog vigtigt, at du tjekker, at de uploadede dokumenter er opdaterede og indeholder korrekte oplysninger ift. adresse, juridisk ansvarlig og bankoplysninger. Hvis der er sket ændringer, skal du ikke kun korrigere i Organisation Registration System, du skal også huske at uploade nye dokumenter.

For at kunne søge om tilskud til mobilitetsophold inden for de videregående uddannelser skal du have et Erasmus Charter (ECHE), og når du refererer til dette, skal du stadig bruge dit PIC-nummer.

Registrering i Organisation Registration

Bemærk: Organisation Registration System fungerer bedst i Chrome og Firefox.

Du skal uploade disse dokumenter Organisation Registration System:

4. Hjælpeværktøjer til din ansøgning

Du kan orientere dig i disse dokumenter, inden du skriver din ansøgning: 

5. Ansøgningsskema 

Skemaet fungerer bedst i Google Chrome og dårligst i Safari.

Når man er logget ind på ansøgningssiden findes der guides til udfyldelse ansøgningen, samt mulighed for at få ansøgningen i PDF.  

6. Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Husk, at din institution skal have et EU Login, før du kan udfylde ansøgningsskemaet - se trin 2.  

Når du åbner ansøgningsskemaet, ser du et link til en vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet.

Bemærk: Når du kommer til at udfylde Declaration of Honour, så undlad at udfylde underskrivers CPR-nr (National ID Number of the signing person).

 Hvis du har brug for at se vejledningen til at udfylde ansøgningsskemaet, inden du åbner det, finder du den her:

Se et eksempel på et ansøgningsskema:

Alle data, som indtastes i ansøgningsskemaerne, bliver opbevaret i en database hos EU-Kommissionen:

Information om klagevejledning
Senest opdateret 01. april 2019