Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Information om COVID-19 (Coronavirus) Nyt om COVID-19 Mulighed for ekstra SU-lån forventes forlænget

Mulighed for ekstra SU-lån forventes forlænget

I genåbningsaftalen fra den 22. marts 2021 er der lagt op til en forlængelse af de eksisterende hjælpepakker til og med den 30. juni 2021. Det omfatter også en forlængelse af SU-lånemulighederne. Forlængelsen skal godkendes af Folketingets Finansudvalg, før den er endeligt vedtaget.

08. april 2021

Regeringen og alle partier, undtagen Nye Borgerlige, indgik den 22. marts 2021 en samlet rammeaftale for genåbningen af Danmark. I aftalen er der lagt op til, at de eksisterende hjælpepakker forlænges til og med den 30. juni 2021. De udvidede COVID-19-SU-lånemuligheder forventes derfor ligeledes forlænget.

Lånemulighederne var inden aftalen sat til at udløbe i april måned. Men nu får elever på ungdomsuddannelserne og studerende på de videregående uddannelser – herunder også studerende i lønnet praktik – ret til at optage ekstra SU-lån og slutlån i yderligere to måneder.

Forlængelsen forventes udmøntet på et aktstykke, som forelægges for Folketingets Finansudvalg via erhvervsministeren.

Yderligere oplysninger:

Følg med på su.dk, der løbende bliver opdateret med information om de ekstra SU-lånemuligheder.

Har du spørgsmål vedrørende din SU, kontakt SU-vejlederen på din uddannelsesinstitution.

Pressehenvendelser kan rettes til Uddannelses- og Forskningsministeriets pressetelefon: 7231 8181

Senest opdateret 08. april 2021