Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Studieadministrative Systemer esas Nyheder esas-info Nyt om opdatering af esas 13-1-22: til de teknisk interesserede

Nyt om opdatering af esas 13-1-22: til de teknisk interesserede

Nyt deploy af esas og nemStudie den 13-1-22.

Vi har forsøgt at gøre nyhedsbrevet nemmere at læse ved at opdele det i en version tilegnet de studieadministrative medarbejdere, og en teknisk udgave, som du læser her.

Dato for deploy

Miljø esas nemStudie
Præprod 10.1.22
(Version 1.3.4.207)
bemærk vi nu er gået fra
version 1.3.3 til 1.3.4
10.1.22
(Version 1.3.4.44)
Prod 13.1.22

13.1.22

 

 

Ikon til bedømmelser i esas

Bedømmelse

 

SISESAS-5819

Bedømmelse overført fra WISEflow ikke registreret
Problemstilling

Når en bedømmelse står som overført fra WISEflow (grøn markeret), så skulle bedømmelsen være opdateret på GUEn, hvilket ikke er sket.

Som udgangspunkt skal det være muligt at tilføje karakterer til bedømmelse på en GUE, selvom GUEn er inaktiv, så længe der findes en bedømmelse på bedømmelsesrunden, som er synkroniseret til WISEflow. Nogen gange inaktiveres GUEr efter karakteren er givet. Disse karakterer skal stadig kunne overføres.

Løsning

Løst.

  

 

Ikon til centrale integrationer

Lokale integrationer

SISESAS-5909

PATCH på Ansøgning giver fejl 500
Problemstilling

I forbindelse med at vi ønsker at registrere, at en ansøger svarer 'Ja tak' eller 'Nej tak' får vi fejl fra esas-webservicen. Opdateringen af svar skrives via PATCH mod endepunktet Ansoegning.

Forventet resultat
Når vi PATCH'er Ansoegning feltet esas_optagelsesstatus med en værdi fra OptionSetValueString forventes, for så vidt at der er indsendt lovlige værdier, en positiv returkode.

Faktisk resultat

Når vi PATCH'er Ansoegning feltet esas_optagelsesstatus med en værdi fra OptionSetValueString, returneres altid fejl 500 fra webservicen. Feltet i den bagvedliggende post opdateres tilsyneladende korrekt.

Ønsket ændring
Ansøgning endepunktets PATCH ønsket ændret, så returkoden korrekt reflekterer, om kaldet lykkedes, og de opdaterede felter er korrekt opdateret.
Løsning

Kodeændring, der gør, at der ikke fremover vil komme fejl på patch af ansøgning.

 

Odata

Der er i dette deploy ændringer til Odata.

Læs om ændringer i O-data - tilføjelse af felter og tilføjelse af entiteten 'Fil'

Senest opdateret 13. januar 2022