Gå til indhold

Oktober 2020: esas er i luften

Efter en arbejdsom weekend både i esas-projektet og på de tre pilotinstitutioner, Cphbusiness, VIA University College og SIMAC, er esas her til morgen kl. 8.00 sat i pilotdrift.

Idriftsættelsen sker på baggrund af en kontrolleret og veloverstået konvertering i weekenden af pilotinstitutionernes data fra SIS til esas. Pilotinstitutionerne godkendte søndag eftermiddag konverteringen, herefter kunne de konverterede data flyttes til esas’ produktionsmiljø og løsningen er nu åbnet op for pilotinstitutionernes brugere.

esas-projektledelsen takker alle for det store arbejde:

”Den store indsats og grundighed hvormed alle deltagere, institutioner og leverandør har bidraget til resultatet i dag, pilotdriften, belønnes nu med en sikker og stabil konvertering til live. Stort tak til alle involverede i projektet - både for indsatsen i denne weekend, men i særdeleshed også for engagementet i processen frem mod go-live. Vi glæder os til at følge projektet helt i mål, og til at få resten af institutionerne med over i esas.”

Skærmbillede fra esas i drift

Skærmbillede fra esas

Hypercare i fire uger

De kommende fire uger er der ”hypercare” på systemet med ekstra fokus på hurtig håndtering af eventuelle fejl mv., samtidig er en ny esas-support åbnet for pilotinstitutionerne.

Redaktionen følger op på pilotdriften i de kommende nyhedsbreve.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 21. april 2021