Gå til indhold

December 2020: God jul og tak for samarbejdet i 2020

Juletiden nærmer sig, og vi vil med dette sidste nyhedsbrev i 2020 ønske alle en god jul og et godt nytår – om end det nok for de fleste bliver en noget anderledes afslutning på året end sædvanlig.

Julepynt

Fra esas-projektets side vil vi gerne sige et stort ”tak for kampen” i 2020 til alle involverede uddannelsesinstitutioner. Det har været et specielt år på mange måder - også fordi, der nu er taget hul på ibrugtagningen af esas! En særlig tak skal derfor lyde til VIA, Cphbusiness og SIMAC, der har lagt – og stadig lægger - et stort arbejde i rollen som pilotinstitutioner i forbindelse med ibrugtagning af esas.

Sideløbende med pilotimplementeringen kører forberedelserne til udrulning på Bølge 1-institutionerne, der starter i midten af februar. Generalprøvekonverteringerne er i gang, og i uge 2 begynder uddannelsesforløbet for institutionsspecialister og studieadministrative medarbejdere.

I går den 17. december blev esas opgraderet til version 1.2, der blandt andet indeholder hold-funktionalitet, justeringer af indberetning og af optagelse i forhold til 2021, samt forbedring af brugerrejsen i nemStudie. En præsentation af den ny funktionalitet i version 1.2 kan ses på esas-projektets hjemmeside:

Med denne korte status ønsker esas-projektet alle en glædelig jul – vi ser frem til samarbejdet i det nye år!

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. december 2020