Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2021 Peter Holme Jensen er nyt medlem af Danmarks Innovationsfonds bestyrelse

Peter Holme Jensen er nyt medlem af Danmarks Innovationsfonds bestyrelse

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen har udpeget Peter Holme Jensen, CEO for Aquaporin A/S, som nyt medlem af Danmarks Innovationsfonds bestyrelse.
Kontakt
Lars Christensen
Kontorchef
Tlf.: +45 72 31 84 72
Email: lach@ufm.dk

16. juni 2021

Peter Holme Jensen tiltræder i bestyrelsen d. 15. juni 2021 og udpeges for en treårig periode. Med Peter Holme Jensens tiltrædelse får bestyrelsen tilført både viden og erfaring med grøn omstilling, videnbaseret iværksætteri, innovation og teknologiudvikling.

Regeringen har de seneste år prioriteret markant flere midler til at investere i grøn forskning for at opnå målsætningen om at reducere Danmarks CO2-aftryk og sætte skub i den grønne omstilling. Aftalen om forskningsreserven 2021 indebærer blandt andet, at Innovationsfonden intensiverer sit fokus på grøn omstilling og kommer til at løfte en stor og vigtig opgave med at udmønte fire strategisk udpegede grønne missioner.

Medlemmerne i Innovationsfondens bestyrelsen udpeges for en periode på indtil tre år med mulighed for genudpegning. Medlemmerne udpeges i kraft af deres personlige egenskaber og repræsenterer således ikke særinteresser eller enkelte organisationer.

Senest opdateret 16. juni 2021