Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2022 Restriktionerne på de videregående uddannelsesinstitutioner forlænges til den 31. januar

Restriktionerne på de videregående uddannelsesinstitutioner forlænges til den 31. januar

På baggrund af indstilling fra Epidemikommissionen har regeringen fået opbakning fra Folketingets Epidemiudvalg til at forlænge en række tiltag i håndteringen af COVID-19-smitten i samfundet.

13. januar 2022

På Uddannelses- og Forskningsministeriets område forlænges krav om coronapas og mundbind eller visir på uddannelsesinstitutionerne måneden ud.

Det betyder, at studerende, ansatte og besøgende mv. fortsat skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at kunne møde fysisk op på uddannelsesinstitutionerne. Studerende, ansatte og besøgende mv. skal også fortsat bære mundbind eller visir ved færden på indendørs fællesarealer, for eksempel i kantiner, men ikke i forbindelse med undervisning og eksamen.

De nuværende opfordringer til uddannelsesinstitutionerne om at organisere undervisningen i faste hold og til at omlægge eksamener, så de så vidt muligt afholdes virtuelt, forlænges også til den 31. januar.

For yderligere oplysninger:

Læs mere om gældende restriktioner, retningslinjer og anbefalinger på de videregående uddannelser ift. håndtering af COVID-19:

De videregående uddannelsesinstitutioners spørgsmål vedrørende COVID-19 kan rettes til: info-covid-19@ufm.dk.

Pressehenvendelser kan rettes til Uddannelses- og Forskningsministeriets pressetelefon: 7231 8181.

Studerende får yderligere information fra deres uddannelsesinstitution og skal henvende sig til denne, såfremt der er spørgsmål.

Senest opdateret 26. januar 2022