Gå til indhold

Nyt bestyrelsesmedlem til Danmarks Innovationsfond

27. juni 2024
Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund har udpeget Henrik Østergaard Breitenbauch, dekan ved Forsvarsakademiet, som nyt bestyrelsesmedlem i Innovationsfonden.

Dekan ved Forsvarsakademiet Henrik Østergaard Breitenbauch er udpeget som nyt bestyrelsesmedlem af Innovationsfondens bestyrelse. Til daglig er han forsker og internationalt anerkendt ekspert inden for sikkerheds- og forsvarspolitik, blandt andet i regi af NATO. Han har samtidig et stort netværk og erfaring med forsknings- og innovationssamarbejde mellem myndigheder, videninstitutioner og erhvervslivet inden for forsvars- og sikkerhedsområdet og vil dermed bidrage til den faglige bredde i bestyrelsen.

Danmarks Innovationsfond spiller en afgørende rolle, når det kommer til at støtte og fremme innovation, forskning og teknologiudvikling i Danmark. Gennem tilskud til forskere, virksomheder og iværksættere sigter fonden mod at skabe vækst, arbejdspladser og løsninger på samfundsmæssige udfordringer. Fondens bestyrelse repræsenterer erfaring og viden fra en bred vifte af fagområder fra både forskningsverdenen og det private erhvervsliv.

Foruden udpegningen af det nye bestyrelsesmedlem har uddannelses- og forskningsministeren genudpeget formanden, Anders Eldrup, samt bestyrelsesmedlemmerne Charlotte Rønhof og Peter Holme Jensen for endnu en beskikkelsesperiode.

Alle udpegninger sker for en treårig periode med start pr. 1. juli 2024.

Kontakt

Uffe Hoeg Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 83 52
Email: ufh@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside