Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Pressemeddelelser 2022 Presseinvitation: Ekstraordinær adgang til Uddannelses- og Forskningsmødet 2022

Presseinvitation: Ekstraordinær adgang til Uddannelses- og Forskningsmødet 2022

Sammen med uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen vil repræsentanter fra blandt andre videregående uddannelser, forskningsfonde, studerende, erhvervsliv og fagbevægelse debattere fremtidens uddannelser på Hotel Koldingfjord den 7. april, og pressen er ekstraordinært inviteret med.

06. april 2022

For første gang i tre år afholdes Uddannelses- og Forskningsmødet hvor blandt andre bestyrelsesformænd og rektorer fra uddannelsesinstitutionerne, repræsentanter for erhvervsliv, fagbevægelse og fonde samt medlemmer fra Reformkommissionen vil deltage og debattere fremtidens uddannelser.

Uddannelses- og Forskningsmødet afholdes dagen efter, at Reformkommissionen har præsenteret deres forslag til fremtidens uddannelsessystem, og årets tema er 'Hvordan uddanner vi bedst til samfundets kompetencebehov?'.

Denne gang er dele af mødet åbent for pressen. På programmet er blandt andre Nina Smith, som holder oplæg om Reformkommissionens anbefalinger.

Mødetid for pressen er kl. 11.

Programmet begynder kl. 12, og pressen kan deltage frem til 13:45 med mulighed for interview og reportage.

Pressetilmelding skal ske via mail til presse@ufm.dk senest 6. april kl. 16

Navn og medie på deltagere bedes oplyst i mailen.

Adressen er:

Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154

6000 Kolding


For yderligere oplysninger, kontakt:

Uddannelses- og Forskningsministeriets pressetelefon: 7231 8181 eller mail: presse@ufm.dk

Senest opdateret 19. april 2022