Gå til indhold

Taler

Taler af uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund.
Viser 1-30 af 41 resultater
Vi er kommet for at forme den

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Danske Professionshøjskolers Årsmøde den 6. juni 2024.

Langt fra det trygge skrivebord

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til reception for Andreas Mogensen på Københavns Rådhus den 3. maj 2024.

A giant leap

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Homecoming-event for Andreas Mogensen den 29. april 2024.

En ny tid af uafhængighed

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til konference om Danmarks i europæisk forsknings- og innovationspolitik den 19. april 2024.

10 år er lang tid

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til innovationsfest den 16. april 2024.

Et ’før’ og et ’efter’

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Uddannelses- og Forskningsmødet 2024 den 11. april 2024. Bemærk, at talens indledning er på engelsk.

Et lille værft med stor betydning

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Altingets uddannelsespolitiske konference m. Danske Rederier & Danske Maritime den 9. april 2024.

Hjerteland

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til ramadanmiddag i Tingbjerg Kulturhus den 4. april 2024.

La langue structure les individus

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til arrangement om sprog på Den Belgiske Ambassade den 19. marts 2024. Talen blev holdt på fransk. Se den franske version nederst på siden.

A story of ice

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til den forskningspolitiske konference ”Arktis i forandring" i Den Sorte Diamant d. 14. marts 2024.

Af hjertet tak

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Hjerteforeningens og Børnehjertefondens legatuddeling den 23. januar 2024.

Unlocking the secrets of the quantum realm

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til indvielsen af Novo Nordisk Foundation Quantum Computing programme den 5. december 2023.

Innovation as a key driver for a better world

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til årsmiddag hos International Chamber of Commerce Denmark og Danish Society for Education and Business den 29. november 2023.

En lille prik på kortet

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til konferencen om det gode internationale samarbejde i Erasmus+ den 22. november 2023.

The dinosaurs missed their chance

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Den Nationale Rumkonference den 9. november 2023. Talen er på engelsk.

En invitation til at reformere

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Københavns Professionshøjskoles årsmiddag den 26. oktober 2023.

Everyone can do something

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Trivselskonference den 10. oktober 2023. Talen er på engelsk.

A Dane is like a ketchup bottle

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til International Citizen Days 2023 den 22. september 2023. Talen er på engelsk.

Undervisning som den fineste oplysning

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til uddelingen af Undervisningsprisen 2023 den 11. september 2023.

Vilje, viden og en villa i Valby

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til uddeling af Carlsbergfondets Forskningspris 2023 den 6. september 2023.

Et år i teknologiens tegn

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til reception for Innovation Centre Denmark den 30. august 2023.

Et grønt eventyr

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til konference om grøn forskning arrangeret af DI og SDU den 30. august 2023

Not just another day at the office

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til en reception arrangeret af ESA forud for opsendelsen af Andreas Mogensen til den internationale rumstation (ISS) den 25. august 2023. Talen er på engelsk.

Same procedure as last year

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale i forbindelse med skoleskibet Danmarks 90-års jubilæumssejlads d. 9. juni 2023. Talen er på engelsk.

Curiosity saved the cat

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til overrækkelsen af The Brain Prize den 6. juni 2023. Talen er på engelsk.

Mulighedernes rum

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale d. 22. maj 2023 til kick-off event for rumrejsen inden Andreas Mogensens mission

Ældre end en østers

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til Veterinærskolens 250-års jubilæum den 11. maj 2023

Talent has no gender

Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds tale til overrækkelsen af L'Oreal-UNESCO for Women in Science-priserne den 2. maj 2023. Talen er på engelsk.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsministeriet