Gå til indhold

Forberedt på fremtiden VI: Professions- og erhvervsrettede videregående uddannelser til fremtiden

Forsideillustrations tekst mangler
Med Forberedt på fremtiden VI ønsker regeringen at skabe professions- og erhvervsrettede videregående uddannelser til fremtiden, der skal sikre mere og bedre undervisning, etablering af fleksible uddannelsesmuligheder for flere og bedre muligheder for uddannelse gennem hele arbejdslivet.
: 08. oktober 2024
: 978-87-94224-80-2
: Uddannelses- og Forskningsministeriet
: 2024
: 38

Uddannelse gør os klogere, dygtigere og styrker sammenhængskraften og gør os i stand til at træffe kloge beslutninger i fællesskab. For at sikre, at vi har et uddannelsessystem, der sender os klogere og stærkere ind i fremtiden, har regeringen igangsat reformprogrammet Forberedt på Fremtiden igangsat en ambitiøs reformkurs, der sætter en ny retning for hele vores uddannelsessystem.

Med "Forberedt på fremtiden VI: Professions- og erhvervsrettede videregående uddannelser til fremtiden" vil regeringen investere i et markant kvalitetsløft af de professions- og erhvervsrettede videregående uddannelser, så de studerende får mere og bedre undervisning, der etableres fleksible uddannelsesmuligheder for flere og der skabes bedre muligheder for uddannelse gennem hele arbejdslivet.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Senest opdateret 08. oktober 2024