Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021 Behandling af personoplysninger ved tilmelding til "Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021"

Behandling af personoplysninger ved tilmelding til "Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021"

Sådan behandler Uddannelses- og Forskningsstyrelsen dine personoplysninger, når du tilmelder dig et arrangement.
Kontakt
Taia Nysted Schjøtt
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 12
Email: tans@ufm.dk
Cecilie Pedersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 59
Email: cpe@ufm.dk

Behandling af personoplysninger

Nedenfor kan du læse om vores behandling af personoplysninger i forbindelse med ”Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021” den 29. april 2021.

Dataansvarlig

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til ”Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021”. Har du spørgsmål til behandling af personoplysninger i forbindelse med din deltagelse, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS)
Internationale Uddannelsesprogrammer
Haraldsgade 53
2100 København Ø
E-mail: uddprogram@ufm.dk

Uddannelses- og Forskningsministeriets databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes på følgende måder:
E-mail: dpo@ufm.dk
Telefon: 7231 8909
Brev: Brev til ministeriet “att. databeskyttelsesrådgiver”.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Uddannelses-og Forskningsstyrelsen behandler oplysninger som led i afholdelsen af ”Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021”. Uddannelses- og Forskningsstyrelsen behandler de oplysninger, som du selv indtaster ved din registrering, dvs. dine kontaktoplysninger.
Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger mv.

Hvordan vi bruger dine oplysninger

De personoplysninger, som du oplyser i tilmeldingsformularen registreres i UFS’s IT-system. Det overordnede formål er at gennemføre kurset professionelt. Dine personoplysninger anvendes, når vi kontakter dig forud for kurset og i henhold til vores regnskabsmæssige forpligtelser. Oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Opbevaring af personoplysninger

Dine personoplysninger gemmes i UFS’s IT-system og bruges efterfølgende til at kontakte dig i forbindelse med kurset. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til cirka fem år fra din deltagelse i kurset.

Retten til at trække samtykke tilbage

Samtykke til behandling af personoplysninger kan til enhver tid trækkes tilbage. Hvis samtykke trækkes tilbage, påvirker det ikke lovligheden af behandlingen af personoplysninger frem til tidspunktet for tilbagetrækningen.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage skal du sende en mail til uddprogram@ufm.dk med emnefeltet: Tilbagetrækning af samtykke - ”Webinar om ansøgningskemaer, Quality Label og tilskudsanmodninger til Det Europæiske Solidaritetskorps, runde 1 2021”.

Senest opdateret 07. april 2021