Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2018

Nyheder 2018

Viser 1-7 af 7 resultater
2,8 millioner kroner til nye samarbejder mellem de danske innovationscentre og innovationsnetværk
Publiceringsdato 18. januar 2018 Syv projekter har modtaget støtte til at udvikle nye samarbejdsformer mellem danske innovationscentre og innovationsnetværk. Det overordnede formål er at få flere innovative virksomheder og udvikle nye relationer mellem danske og udenlandske virksomheder og videninstitutioner
Nye kurser om Horizon 2020
Publiceringsdato 18. januar 2018 De næste tre år uddeler Europa-Kommissionen over 30 milliarder euro til europæiske forsknings- og innovationsprojekter. EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse udbyder kurser til forskere, virksomheder og administratorer for at øge deres muligheder for at få en bid af kagen.
Regeringen flytter dele af Uddannelses- og Forskningsministeriet til Svendborg og Aarhus
Publiceringsdato 17. januar 2018 En række arbejdspladser i Uddannelses- og Forskningsministeriet flytter til Svendborg og Aarhus som led i regeringens beslutning om at udflytte statslige arbejdspladser.
Biblioteker kan nu tage børnehaver på en gratis rejse ind i videnskabens verden
Publiceringsdato 16. januar 2018 Som en del af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn kan de danske biblioteker bestille en gratis pakke med spil, lege, historier og eksperimenter, der formidler videnskab til børn. Pakken kan udlånes til lokale børnehaver. Over 80 biblioteker i hele landet har allerede benyttet sig af tilbuddet
Søren Pind på uddannelses- og forskningsinspirationstur til Silicon Valley
Publiceringsdato 15. januar 2018 Uddannelses- og forskningsministeren besøger Stanford, Berkeley og Google på tur til verdens navle inden for forskning, uddannelse og innovation.
Giv din EU-ansøgning et økonomisk boost
Publiceringsdato 11. januar 2018 Offentlige og private forskningsinstitutioner kan igen i år søge tilskud fra EUopSTART. Ordningen tilbyder at dække halvdelen af udgifterne forbundet med at søge funding til europæisk forskning og innovation. Der er tre ansøgningsrunder i 2018.
Nyt projekt skal styrke skolernes it-kompetencer
Publiceringsdato 10. januar 2018 Uddannelses- og Forskningsministeriet har sammen med Undervisningsministeriet, Finansministeriet og Kommunernes Landsforening (KL) søsat et nyt projekt, der skal styrke it-kompetencerne for lærere, pædagoger og skoleledelser i folkeskolen.