Magasiner

Styrelsen for Uddannelse og Forskning udgiver magasinet EU-INFORMATION og har tidligere udgivet magasinerne Polarfronten, der i dag udgives som netmagasin af Det grønlandske Selskab, og Magasinet Humaniora, der ikke længere udkommer.

EU-INFORMATION


EU-INFORMATION 1:2017

Forside af magasinet EU-Information nr. 1 - oktober 2017I dette nummer sætter vi fokus på forskeruddannelser i Horizon 2020. Magasinet EU-Information har hentet en række interessante bud på dette fra forskellige fremsynede ledere, der alle har det tilfælles, at de har modtaget millionbeløb i støtte fra EU til deres uddannelse af forskere.

Dyk ned i tidligere udgivlelser af EU-INFORMATION

Abonnér gratis på EU-INFORMATION

EU-INFORMATION udkommer tre gange om året. Du kan abonnere gratis på magasinet ved at maile til EuroCenter på adressen eurocenter@ufm.dk.


 

POLARFRONTEN


Polarfronten udkommer nu udelukkende på nettet

Ældre papirudgaver

Polarfronten nr. 1 2011

Polarfronten nr. 1, 2011Isbjørne er en potentiel fare for forskere, som arbejder i de øde egne i Grønland. Men hvor risikabelt er det at arbejde i bjørneland? Hvor stor er risikoen for at møde en bjørn? Og hvor farligt er det, hvis uheldet er ude?

Læs også om udkantsgrønland, som er præget af, at bygderne tømmes for indbyggere.

Dyk ned i tidligere udgivelser af Polarfronten

MAGASINET HUMANIORA


Magasinet Humaniora 4:10

Udkommer ikke længere

Magasinet HumanioraI sidste udgave af Humaniora kan du læse om blandt andet lyskultur, krigsveteraner, skoleliv og et humaniora under pres i det allersidste nummer af Magasinet Humaniora.

Magasinet Humaniora blev udgivet af Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation, og udkommer ikke længere.

Dyk ned i tidligere udgivelser af Magasinet Humaniora

Senest opdateret 10. januar 2018