Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Undervisningsprisen

Ny pris hylder fremragende undervisere

Topbillede
Uddannelses- og Forskningsministeriet hædrer syv inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelser med en ny national undervisningspris. Priserne er på hver 500.000 kr. og skal anerkende den store betydning, som fremragende undervisere har.
Kontakt
Lise Lybeck Sørensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 83 26
Email: llso@ufm.dk

Undervisningsprisen bliver uddelt af Uddannelses- og Forskningsministeriet for første gang i 2020. Syv inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelser modtager prisen, som skal være med til at gøre det mere prestigefyldt at være en god underviser.

Undervisningsprisen overrækkes ved en prisuddeling i efteråret 2020, hvor uddannelses- og forskningsministeren, repræsentanter for de videregående uddannelsesinstitutioner og studerende deltager.

Formålet med Undervisningsprisen er at anerkende den store betydning, som inspirerende, inddragende og nytænkende undervisere har for de studerende og for måden, man lærer på.

Undervisningsprisen skal skabe øget opmærksomhed om underviserrollen og inspirere til fremragende undervisning på de videregående uddannelser.

Senest opdateret 12. marts 2020