Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2023

2023

Her kan du se nyhederne fra 2023
Viser 1-8 af 8 resultater
Fornyet aftale giver adgang til forskerophold ved Massachusetts Institute of Technology
Publiceringsdato 09. januar 2023 Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har fornyet en aftale med Massachusetts Institute of Technology (MIT), som giver adgang til forskerophold ved MIT frem til december 2025.
Tre projekter skal styrke kompetencer inden for cyber- og informationssikkerhed
Publiceringsdato 17. januar 2023 Der er i alt blevet godkendt tre projekter til kompetenceopbygning inden for cyber- og informationssikkerhed på tværs af de videregående uddannelsesinstitutioner. Projekterne starter op i 2023 og afsluttes senest ved udgangen af 2024.
Nye Horizon Europe-film hjælper dig med Europa-Kommissionens Funding & Tenders Portal
Publiceringsdato 18. januar 2023 Portalen Funding & Tenders er din vigtige indgang til at finde finansieringsmuligheder til forskning og innovation og sende en ansøgning til Horizon Europe. For at hjælpe dig på vej er Uddannelses- og Forskningsstyrelsen klar med tre nye trin for trin-film, der guider dig rundt på portalen.
DFiR brief 35: Ti år med forskning og udvikling ved professionshøjskoler og erhvervsakademier
Publiceringsdato 06. januar 2023 I anledning af tiåret i 2023 for, at danske professionshøjskoler og erhvervsakademier fik forskningsret og -pligt, tager Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) temperaturen på rammebetingelserne.
Webinarrække om Det Europæiske Forskningsråd i årets tre første måneder
Publiceringsdato 09. januar 2023 Har du et nytårsforsæt om at søge midler til fri forskning fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC) i år? Så lyt med, når vi afholder fire webinarer i årets tre første måneder. Vi starter med ERC’s tre videnskabelige domæner og slutter med Proof of Concept-midler.
Magasinet EUindblik - to år med Horizon Europe
Publiceringsdato 25. januar 2023 Fremtidens skibe sejler på halm, forskere på sporet af genetisk nøgle til senfølger af corona og kommuner i kamp for klimaneutralitet. I det nye nummer af EUindblik kan du læse mere om dette og møde visionære mennesker, der to år inde i Horizon Europe deler deres viden, erfaringer og perspektiver.
Mikkel Leihardt bliver ny direktør for Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Publiceringsdato 24. januar 2023 Den 1. marts 2023 tiltræder Mikkel Leihardt som direktør for Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
Ny rapport fra ICDK Tel Aviv: At skabe et attraktivt og åbent innovationsmiljø for multinationale selskaber
Publiceringsdato 24. januar 2023 Israel har et af de mest produktive innovationsmiljøer med næstmest venturekapital per indbygger i verden. En af årsagerne hertil er, at Israel tiltrækker multinationale selskaber med stor succes. I denne rapport gives et overblik over de strukturer og mekanismer, som baner vejen for Israels succes.