Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2021

Nyheder 2021

Her kan du se nyhederne fra 2021
Viser 1-8 af 8 resultater
Studieophold og uddannelsespraktik i udlandet bliver frarådet
Publiceringsdato 21. januar 2021 Rejsevejledningen for hele verden er skærpet, og alle rejser frarådes. Det betyder, at også studieophold og uddannelsespraktik, som ellers er anset som nødvendige rejser, frarådes. Rejsevejledningen gælder foreløbigt frem til den 7. februar 2021. Perioden vil dog kunne forlænges.
Europæisk støtte til grøn dansk innovation
Publiceringsdato 19. januar 2021 Grønne og billigere cementtyper. Opskalering af plastproduktion fremstillet i biomateriale. Miljøvenligt alternativ til bundmaling. Det er grøn innovation made in Denmark, som EU nu støtter udviklingen af. Det fremgår af Europa-Kommissionens seneste opgørelse om Damarks deltagelse i Horizon 2020.
Spørgeskemaundersøgelse blandt 4.700 praktikvejledere for pædagogstuderende
Publiceringsdato 18. januar 2021 Flere tusinde praktikvejledere får nu mulighed for at blive en del af evalueringen af pædagoguddannelsen. Det sker når Uddannelses- og Forskningsministeriet sender spørgeskemaer til 4.700 praktikvejledere for pædagogstuderende.
Ny rapport om Israels grønne omstilling inden for forskning og innovation
Publiceringsdato 15. januar 2021 Rapporten giver indsigt i den israelske regerings grønne agenda, peger på relevante hovedaktører og fremhæver samarbejdspotentialer Danmark og Israel imellem.
Skærpede COVID-19-restriktioner bliver yderligere forlænget
Publiceringsdato 13. januar 2021 Varigheden af de udvidede COVID-19-restriktioner bliver forlænget i hele landet. Tiltagene forlænges, så de nu gælder til den 7. februar 2021.
Ny teknologisk service skal give bedre og grønnere produkter i virksomhederne
Publiceringsdato 13. januar 2021 Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har indgået resultatkontrakter med de syv danske GTS-institutter om udvikling af ny teknologisk service til danske virksomheder.
COVID-19-restriktioner bliver skærpet på videregående uddannelser
Publiceringsdato 05. januar 2021 Den mere smitsomme engelske variant af coronavirus spreder sig i Danmark. For at bevare kontrollen med epidemien bliver der derfor indført en række skærpede tiltag og restriktioner i samfundet.
Kinas grønne omstilling inden for forskning og innovation kortlagt i ny rapport
Publiceringsdato 04. januar 2021 Rapporten fremhæver 11 konkrete forskningsområder med særlig vægtning på de områder, hvor et dansk-kinesisk samarbejde kan udnytte Kinas styrkepositioner inden for disse områder til at løfte den grønne omstilling i Danmark – og på længere sigt – på globalt plan også.