Gå til indhold

Lars Frølund bliver medlem af nyt European Innovation Council Board

19. november 2021
EU-Kommissionen har offentliggjort medlemmerne af deres nye European Innovation Council Board, og på listen står danske Lars Frølund fra NATO HQ.

Som medlem af det nye råd skal Lars Frølund fremover hjælpe med at håndtere implementeringen af EU’s flagskibsinnovationsprogram European Innovation Council – EIC. EIC har et budget på ca. 10 mia. euro og beskæftiger sig med alt fra forskning i nye og fremspirende teknologier på de allertidligste stader til opskalering af start-ups og SMV’er samt rådgivning om bredere innovationspolitiske spørgsmål i Europa. EIC skal bidrage til, at Europa bliver bedre til at omsætte fremragende forskning til innovative løsninger.

Lars Frølund er til hverdag en del af det NATO HQ team, der arbejder med at implementere the Defense Innovation Accelerator for the North Atlantic, og han er med at opbygge NATOs innovationsfond. Han sidder desuden i bestyrelsen for Innovationsfonden.

De i alt 20 medlemmer er udvalgt for en to årig periode med mulighed for at blive genvalgt ad to omgange. Planen er, at det nye råd skal mødes for første gang d. 26. november.

Handlinger tilknyttet webside