Gå til indhold

Nyhedsbrevet Udsyn

Nyhedsbrevet Udsyn holder dig opdateret om mulighederne for tilskud til internationalt uddannelsessamarbejde og præsenterer dig for gode projekteksempler og ny viden på området.

Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

 

 

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, marts 2021
Publiceringsdato 23. marts 2021 Mens vi venter på nyt om det nye Erasmus+-program, har vi forberedt en række informationsmøder om tilskudsmuligheder via Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps. Få overblik og se tilbud om en række onlinekurser her i Udsyn.
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, feb. 2021
Publiceringsdato 24. februar 2021 En ny 'Erasmus+ App' har set dagens lys, og så byder den kommende tid på en lang række online-tilbud, der sætter fokus forskellige på forskellige sektorers arbejde med den internationale dimension og emner som fx inklusion og digitalisering. Hold dig opdateret via Udsyn.
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, jan. 2021
Publiceringsdato 27. januar 2021 I årets første udgave af Udsyn informerer vi om nye elementer i det nye Erasmus+-program og tilbyder en række online-arrangementer, der blandt andet sætter fokus på konceptet ’blended’ mobilitet, den grønne dimension i Erasmus+ og inklusionsarbejde. God læselyst!
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, dec. 2020
Publiceringsdato 18. december 2020 I årets sidste udgave af Udsyn leverer vi seneste nyt om Erasmus+ 2021-2027, nye publikationer med inspiration til indsatser og tilbud om et skriveseminar om ansøgning til Nordplus Voksen. Rigtig god jul forude!
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, nov. 2020
Publiceringsdato 25. november 2020 Trods coronasituationen er der fortsat gang i international mobilitet blandt elever fra erhvervsuddannelserne, og i Udsyn ser vi nærmere på brug af PIU-ordningen. Læs også om webinar om tilskudsmuligheder via Nordplus 2021, og husk du kan deltage i online-konference om Erasmus+ 2021-2027 d. 30. nov.
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, okt. 2020
Publiceringsdato 29. oktober 2020 Coronapandemien er over os, og mange fysiske arrangementer er aflyst. Til gengæld er der mulighed for at deltage i en online-udgave af årets konference om Erasmus+ 2021-2027 samt en række online kurser på skole- og ungdomsområdet. Hold dig opdateret via Udsyn.
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, sept. 2020
Publiceringsdato 29. september 2020 Hold dig opdateret om kommende arrangementer: Du kan nu tilmelde dig konferencen ’Erasmus+ 2021-2027’, et onlinekursus om den nye mulighed for Erasmus-akkreditering, onlinekurser på ungdomsområdet og læse mere om ’Vocational Skills Week’ og ’Erasmus Days’.
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, august 2020
Publiceringsdato 24. august 2020 Vi inviterer til informationsmøder om Erasmus-akkreditering, EPALE-konference om bæredygtighed og online-seminar med fokus på sprog. Du kan også holde dig opdateret om nye tilskudsmuligheder og læse seneste nyt om ’Europæiske Universiteter’ og Erasmus Mundus.
Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, juni 2020
Publiceringsdato 23. juni 2020 Organisationer, der løbende ønsker at organisere Erasmus-mobilitetsprojekter, inviteres til at ansøge om Erasmus-akkreditering. Herudover informerer vi om tilskudsmidler fra Det Europæiske Solidaritetskorps, online sommersprogkurser i dansk og nyt på vejledningsområdet. God sommer forude!
Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2020
Publiceringsdato 28. maj 2020 Datoen for årets Erasmus+ konference er sat, der er udskrevet konkurrence for erhvervsskoleelever, ny udgivelse om det danske vejledningssystem, nye online informations- og kursustilbud og muligheder for at søge økonomisk støtte til en række initiativer. Hold dig opdateret via Udsyn!
Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2020
Publiceringsdato 30. april 2020 Coranakrisen har sat øget fokus på behovet for online løsninger. Vi henviser til nogle af de digitale muligheder, der findes via platforme som School Education Gateway og EPALE. Herudover finder du tilbud om online kurser for vejledere og ungdomsarbejdere.
Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2020
Publiceringsdato 24. marts 2020 Vi holder dig opdateret om konsekvenser af Coronavirus (COVID-19). Herudover kan du læse om en lang række muligheder for at blive inspireret til internationaliseringsarbejdet – også online. Og så introducerer vi ’Youth Wiki’, der er et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa. God påske forude!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2020
Publiceringsdato 25. februar 2020 I februar måneds Udsyn finder du invitationer til mange spændende arrangementer såsom seminarer og studiebesøg. Desuden nærmer ansøgningsfristen for Erasmus+: Strategiske partnerskaber sig. God læselyst!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2020
Publiceringsdato 30. januar 2020 2020 er skudt i gang, og det er nu tid til årets første Udsyn. I dette nummer af nyhedsbrevet finder du invitationer til udenlandske konferencer, indkaldelse af ansøgninger til Kulturaftalernes stipendier og andet spændende indhold.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2019
Publiceringsdato 18. december 2019 Julestemningen er over os, og 2019 er så småt ved at rinde ud. Vi skal dog lige ud med årets sidste nummer af Udsyn, hvor du kan tilmelde dig forskellige kurser og blive klog på det sidste nye fra Internationale Uddannelsesprogrammer. Glædelig jul og godt nytår!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2019
Publiceringsdato 27. november 2019 November er ved vejs ende, og det kimer nu så småt til julefest. I dette nummer af Udsyn finder du blandt andet materiale fra den afholdte Erasmus+ konference, indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2020 og du inviteres til lærerige kontakt- og skriveseminarer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2019
Publiceringsdato 29. oktober 2019 Bliv inspireret af de mange informationsmøder og træningskurser, der finder sted de kommende måneder, og fordyb dig i det spændende læsestof, der vil gøre dig klar til Erasmus+ konferencen den 12. november, som stadig er åben for tilmeldinger. Alt dette og meget mere i oktober måneds Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2019
Publiceringsdato 25. september 2019 Sommeren er ovre og efteråret står for døren, med køligere temperaturer og kortere dage. Der er heldigvis masser af spændende arrangementer for enhver smag i vente. Læs mere i september måneds Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2019
Publiceringsdato 22. august 2019 Din institution kan nu søge tilskud til forberedende besøg gennem Nordplus. Osaka Universitet i Japan har en ledig stilling som danskunderviser, og så inviterer vi til konference om livslang læring. God fornøjelse med Udsyn for august måned.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2019
Publiceringsdato 25. juni 2019 Sommeren står for døren, og ligeså gør en lang række spændende arrangementer. Det kan du læse om i Udsyn for juni måned, hvor du også kan blive klogere på nordisk og baltisk uddannelsessamarbejde i en ny publikation udgivet af Nordplus. Vi ønsker alle vore læsere en rigtig god sommer!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2019
Publiceringsdato 27. maj 2019 Danske studerende og forskere kan nu søge om stipendier til ophold i Japan. Læs om Sønderborg Kommune, som deltager i et stort europæisk uddannelsesprojekt til gavn for pædagoger og børn. Og så har vi netop fejret Den Europæiske Ungdomsuge 2019. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2019
Publiceringsdato 25. april 2019 Et stigende antal danske skoler vil gerne samarbejde om udvekslingsprojekter med europæiske skoler. Fristen for at søge om et Charter for Erhvervsuddannelsesmobilitet nærmer sig, og så skyder vi Den Europæiske Ungdomsuge i gang. God fornøjelse med april måneds nyhedsbrev.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - marts 2019
Publiceringsdato 25. marts 2019 Du kan nu søge tre ledige stillinger som danskunderviser i udlandet. Ansøgningsfristen for tilskud til ungdomsprojekter og Det Europæiske Solidaritetskorps nærmer sig. Og så kan du læse om et stort projekt mellem forskere og lærere om at lære børn om sundhed og ernæring. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - februar 2019
Publiceringsdato 25. februar 2019 Ved 2019's første og største ansøgningsrunde har 182 projekter ansøgt om Erasmus+ tilskud. Og flere ansøgningsfrister nærmer sig, så du kan stadig nå at søsætte et europæisk projekt. Udsyn vil gerne inspirere arbejdet med to gode eksempler på Erasmus+ strategiske partnerskaber. Læs med!
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - januar 2019
Publiceringsdato 28. januar 2019 2019's store ansøgningsfrister for både Erasmus+ og Nordplus nærmer sig. Få hjælp til at skrive en ansøgning ved skriveseminarer i Aarhus og København. To Erasmus+ strategiske partnerskaber - om undervisningsmetoder og sikkerhed på arbejdspladsen - kan inspirere. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – december 2018
Publiceringsdato 13. december 2018 Vi ønsker vores 2.234 abonnenter en glædelig jul og god læselyst med 2018's sidste Udsyn, hvor du bl.a. kan søge tilskud fra Det Europæiske Solidaritetskorps, søge et Erasmus+ Charter for Erhvervsuddannelser og læse om, hvordan studerende på VIA University College lærer at bygge højhuse i træ.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - november 2018
Publiceringsdato 26. november 2018 Vi søger evaluatorer til at vurdere ansøgninger og afrapporteringer, mange Erasmus+ ansøgningsskemaer er klar, og så er der åbnet for søgning til endnu tre projekttyper i Erasmus+. Deltag i EU-Kommissionens formidlingskonkurrence med temaet Unge. Udsyn har mange muligheder denne måned, god læselyst!
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - oktober 2018
Publiceringsdato 30. oktober 2018 Søg Erasmus+ og Nordplus i 2019! Vi inviterer til informationsmøder og skriveseminarer, så I bliver klædt bedst muligt på til at søge tilskud. EPALE inviterer til konference om digitalisering af voksenlæringssektoren, og nye tal viser, at PIU-ordningens popularitet vokser. God læselyst.
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 26. oktober 2018 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os gerne med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et kort spørgeskema. Det tager ganske få minutter at udfylde.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – september 2018
Publiceringsdato 24. september 2018 Tilmeldingen til Erasmus+ konferencen 2018 er åbnet! Kom med, og mød 200 andre interesserede i international uddannelse den 25. oktober 2018. Vi har en dato klar til årets EPALE-konference for voksensektoren. Og så er det nu, I kan søge om at afholde sommersprogkurser 2019 og 2020. God læselyst.