Nyhedsbrevet Udsyn

Nyhedsbrevet Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer holder dig opdateret om mulighederne for tilskud til internationalt uddannelsessamarbejde og præsenterer dig for gode projekteksempler og ny viden på området.
Kontakt
Linn Hoff Jensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 31
Email: lihj@ufm.dk

Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

 

 

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - oktober 2018
Publiceringsdato 30. oktober 2018 Søg Erasmus+ og Nordplus i 2019! Vi inviterer til informationsmøder og skriveseminarer, så I bliver klædt bedst muligt på til at søge tilskud. EPALE inviterer til konference om digitalisering af voksenlæringssektoren, og nye tal viser, at PIU-ordningens popularitet vokser. God læselyst.
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 26. oktober 2018 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os gerne med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et kort spørgeskema. Det tager ganske få minutter at udfylde.
Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 12. oktober 2018 Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et kort spørgeskema. Det tager ganske få minutter at udfylde.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – september 2018
Publiceringsdato 24. september 2018 Tilmeldingen til Erasmus+ konferencen 2018 er åbnet! Kom med, og mød 200 andre interesserede i international uddannelse den 25. oktober 2018. Vi har en dato klar til årets EPALE-konference for voksensektoren. Og så er det nu, I kan søge om at afholde sommersprogkurser 2019 og 2020. God læselyst.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - august 2018
Publiceringsdato 28. august 2018 Et nyt semester starter med en stor nyhed, nemlig at Det Europæiske Solidaritetskorps er skudt i gang - det giver blandt andet tilskud til, at unge kan arbejde frivilligt i Europa. Derudover har PIU-ordningen nyt, og tre ansøgningsfrister nærmer sig - se, hvad du kan søge tilskud til i Udsyn.
Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer – juni 2018
Publiceringsdato 25. juni 2018 Sæt kryds i kalenderen den 25. oktober 2018, hvor den årlige Erasmus+ konference finder sted i DGI-Byen. Europa-Kommissionen er kommet med forslag til det næste Erasmus-program, der starter i 2021. Kontoret for internationale uddannelsesprogrammer ønsker alle vores læsere en rigtig god sommer!
Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer - maj 2018
Publiceringsdato 29. maj 2018 Nordplus har uddelt tilskud til uddannelsesprojekter, der er udskrevet konkurrence for erhvervsskoleelever, Nordic Master indkalder ansøgninger fra universiteterne, og forældre, der rejser ud med Erasmus+ Videregående, kan nu søge ekstra tillæg. Læs med og få udsyn.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - april 2018
Publiceringsdato 20. april 2018 Se, hvor mange der har søgt om et Erasmus+ strategisk partnerskab inden for din sektor ved ansøgningsrunden 2018. Kender du en ung, der gerne vil lave frivilligt arbejde? Så bliv inspireret af Mohammed El Ghazi, som i seks måneder har arbejdet på en husbåd i Amsterdam. Læs kort og godt med her.
Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer - marts 2018
Publiceringsdato 22. marts 2018 Her i martsudgaven af Udsyn opfordrer Dansk Folkeoplysnings Samråd til at kigge ud i verden og styrke innovaitonskraften. Arbejder du med Ungdomsområdet, så husk at næste ansøgningsfrist er 26. april. Og er du skolelærer, så søg om at komme med til Dublin og bliv inspireret til nye læringsmetoder.
Udsyn – nyt om internationale udannelsesprogrammer - februar 2018
Publiceringsdato 28. februar 2018 Danske institutioner har søgt Erasmus+ mobilitetsprojekter for 236 millioner kroner, og Europa-Kommissionen har midtvejsevalueret selve programmet. Læs også, hvordan unge udenlandske frivillige hjælper til på en folkeskole i Hørning. Bliv inspireret til internationaliseringsarbejdet her.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – januar 2018
Publiceringsdato 23. januar 2018 Ansøgningsfristerne til Erasmus+ og Nordplus nærmer sig, og du kan lige nå at få hjælp til din ansøgning. Bliv inspireret af Det Jyske Musikkonservatorium, som bruger EU-støtte til at implementere entreprenørskab i uddannelsen. Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer flyttes til Svendborg.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – særudgave januar 2018
Publiceringsdato 10. januar 2018 Ansøgningsfristen for Erasmus+ og Nordplus nærmer sig. Du kan derfor komme til informationsmøder og skriveseminarer rundt omkring i landet. Hør mere om støttemuligheder, og få hjælp til at skrive din ansøgning – her ser du en samlet oversigt over arrangementer i januar/februar 2018.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2017
Publiceringsdato 18. december 2017 Vi ønsker alle vores 2049 abonnenter en glædelig jul og god fornøjelse med årets sidste nummer af Udsyn, hvor du bl.a. kan hente årsrapporten 2016 for Erasmus+, læse om et nyt europæisk vejledningskoncept og gå den direkte vej til alle vores informationsmøder i 2018.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2017
Publiceringsdato 28. november 2017 Nordplus lancerer ny programperiode med et samlet budget på 47 millioner euro. Læs vinderhistorierne i dette års konkurrence om bedste fortælling om et praktikophold i udlandet og hent inspiration til det europæiske uddannelsesarbejde i en ny publikation. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2017
Publiceringsdato 26. oktober 2017 Danske institutioner og organisationer kan i 2018 søge om tilskud for mere end 28 millioner euro gennem Erasmus+ til mobilitets- og samarbejdsprojekter. Euroguidance lancerer ny europæisk hjemmeside, og så kan Lektoratsordningen fejre 80 års jubilæum. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2017
Publiceringsdato 27. september 2017 I september måneds udgave af Udsyn kan du læse om midtvejsevalueringen af Erasmus+, som viser, at udlandsophold har en positiv effekt på studerendes beskæftigelse efter endt uddannelse. Den Europæiske Sprogpris gives i år til to innovative sprogprojekter, og så kan du møde os på Kulturnatten.
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 01. september 2017 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 28. august 2017 Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2017
Publiceringsdato 22. august 2017 Vær med til at fejre 30-året for Erasmus+ på konference om europæisk uddannelsessamarbejde. Ansøgningsfristerne for tilskud til europæiske ungdomsprojekter og forberedende besøg gennem Nordplus nærmer sig. Og så har du nu mulighed for at vinde Den Europæisk Sprogpris. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2017
Publiceringsdato 28. juni 2017 Nordplus uddeler 10 millioner euro til 403 nye nordiske og baltiske projekter. Godkendte mobilitetsprojekter med tilskud fra Erasmus+ er netop offentliggjort. Og nu kan du deltage i konkurrencen om at vinde Den Europæiske Sprogpris. Vi ønsker dig god fornøjelse med Udsyn og en god sommer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2017
Publiceringsdato 23. maj 2017 En ny aftale om studenterudveksling med Kina giver danske studerende nye muligheder for at dygtiggøre sig. Rekordmange institutioner har søgt om tilskud til europæiske ungdomsprojekter. Og så får du input til, hvordan du sikrer størst udbytte af det europæiske uddannelsesarbejde. God fornøjelse!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2017
Publiceringsdato 27. april 2017 Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer har søgt om mere end 16,5 millioner euro i tilskud til europæisk uddannelsessamarbejde. Vi fejrer Den Europæiske Ungdomsuge med over 100 arrangementer om unge i EU. Og så kan du følge fire lærlinge i praktik i Island. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2017
Publiceringsdato 24. marts 2017 Læs om Lektoratsordningen, der i år kan fejre 80 års jubilæum. Ansøgningsfristen for tilskud til europæiske ungdomsprojekter nærmer sig med hastige skridt. Og så tuner vi ind på det europæiske uddannelsesarbejde i skoler og gymnasier i en ny inspirationsvideo. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2017
Publiceringsdato 27. februar 2017 Flere end 130.000 danske elever, studerende, undervisere og frivillige har gennem de sidste 30 år rejst ud i Europa med Erasmus+. Fire ledere giver deres bud på, hvorfor det europæiske uddannelsessamarbejde er vigtigt. Og så kan organisationer nu søge tilskud til ungdomsprojekter. God fornøjelse!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2017
Publiceringsdato 18. januar 2017 Vi skyder 2017 i gang med en lang række skriveseminarer, så din institution kan blive klar til forårets ansøgningsfrister. Hent inspiration til europæiske ungdomsudvekslinger i en ny video og få ugentlige opdateringer om det europæiske uddannelsessamarbejde via vores LinkedIn-side.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2016
Publiceringsdato 15. december 2016 I Udsyn for december kan du hente information om praktikophold i udlandet for elever i erhvervsuddannelserne og læse om mulighederne for tilskud til nordisk og baltisk uddannelsesamarbejde i 2017. Og så kan du nu blive ambassadør for EPALE. God fornøjelse med Udsyn og rigtig glædelig jul!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2016
Publiceringsdato 25. november 2016 Din uddannelsesinstitution kan nu få del i 25 millioner euro til europæiske uddannelsesprojekter. Læs vinderhistorierne i dette års konkurrence om bedste fortælling om et praktikophold i udlandet. Og så giver en ny publikation inspiration til arbejdet med staff mobility. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2016
Publiceringsdato 27. oktober 2016 EU-Kommissionen har offentliggjort ansøgningsfrister for tilskud fra Erasmus+ til mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2017. Deltag i konference om uddannelse af voksne flygtninge og læs projekteksempel om Middelfart Kommunes internationale uddannelsessamarbejde. God fornøjelse med Udsyn!
Invitation til konference om udlandsophold for undervisere og medarbejdere
Publiceringsdato 19. oktober 2016 Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til konference om europæisk uddannelsessamarbejde den 10. november 2016 i København. Deltagelse er gratis.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2016
Publiceringsdato 22. september 2016 En ny publikation på engelsk om det danske uddannelsessystem er netop landet. Du kan nu søge om at afholde sommersprogkurser for internationale studerende i 2017. Og så kan du fremover også holde dig opdateret om internationale uddannelsesprogrammer på LinkedIn. God fornøjelse med Udsyn!