Nyhedsbrevet Udsyn

Nyhedsbrevet Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer holder dig opdateret om mulighederne for tilskud til internationalt uddannelsessamarbejde og præsenterer dig for gode projekteksempler og ny viden på området.

Nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' udkommer en gang om måneden. Næste nyhedsbrev udsendes i januar 2018.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – januar 2018
Publiceringsdato 23. januar 2018 Ansøgningsfristerne til Erasmus+ og Nordplus nærmer sig, og du kan lige nå at få hjælp til din ansøgning. Bliv inspireret af Det Jyske Musikkonservatorium, som bruger EU-støtte til at implementere entreprenørskab i uddannelsen. Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer flyttes til Svendborg.
Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – særudgave januar 2018
Publiceringsdato 10. januar 2018 Ansøgningsfristen for Erasmus+ og Nordplus nærmer sig. Du kan derfor komme til informationsmøder og skriveseminarer rundt omkring i landet. Hør mere om støttemuligheder, og få hjælp til at skrive din ansøgning – her ser du en samlet oversigt over arrangementer i januar/februar 2018.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2017
Publiceringsdato 18. december 2017 Vi ønsker alle vores 2049 abonnenter en glædelig jul og god fornøjelse med årets sidste nummer af Udsyn, hvor du bl.a. kan hente årsrapporten 2016 for Erasmus+, læse om et nyt europæisk vejledningskoncept og gå den direkte vej til alle vores informationsmøder i 2018.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2017
Publiceringsdato 28. november 2017 Nordplus lancerer ny programperiode med et samlet budget på 47 millioner euro. Læs vinderhistorierne i dette års konkurrence om bedste fortælling om et praktikophold i udlandet og hent inspiration til det europæiske uddannelsesarbejde i en ny publikation. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2017
Publiceringsdato 26. oktober 2017 Danske institutioner og organisationer kan i 2018 søge om tilskud for mere end 28 millioner euro gennem Erasmus+ til mobilitets- og samarbejdsprojekter. Euroguidance lancerer ny europæisk hjemmeside, og så kan Lektoratsordningen fejre 80 års jubilæum. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2017
Publiceringsdato 27. september 2017 I september måneds udgave af Udsyn kan du læse om midtvejsevalueringen af Erasmus+, som viser, at udlandsophold har en positiv effekt på studerendes beskæftigelse efter endt uddannelse. Den Europæiske Sprogpris gives i år til to innovative sprogprojekter, og så kan du møde os på Kulturnatten.
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 01. september 2017 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 28. august 2017 Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2017
Publiceringsdato 22. august 2017 Vær med til at fejre 30-året for Erasmus+ på konference om europæisk uddannelsessamarbejde. Ansøgningsfristerne for tilskud til europæiske ungdomsprojekter og forberedende besøg gennem Nordplus nærmer sig. Og så har du nu mulighed for at vinde Den Europæisk Sprogpris. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2017
Publiceringsdato 28. juni 2017 Nordplus uddeler 10 millioner euro til 403 nye nordiske og baltiske projekter. Godkendte mobilitetsprojekter med tilskud fra Erasmus+ er netop offentliggjort. Og nu kan du deltage i konkurrencen om at vinde Den Europæiske Sprogpris. Vi ønsker dig god fornøjelse med Udsyn og en god sommer.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2017
Publiceringsdato 23. maj 2017 En ny aftale om studenterudveksling med Kina giver danske studerende nye muligheder for at dygtiggøre sig. Rekordmange institutioner har søgt om tilskud til europæiske ungdomsprojekter. Og så får du input til, hvordan du sikrer størst udbytte af det europæiske uddannelsesarbejde. God fornøjelse!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2017
Publiceringsdato 27. april 2017 Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer har søgt om mere end 16,5 millioner euro i tilskud til europæisk uddannelsessamarbejde. Vi fejrer Den Europæiske Ungdomsuge med over 100 arrangementer om unge i EU. Og så kan du følge fire lærlinge i praktik i Island. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2017
Publiceringsdato 24. marts 2017 Læs om Lektoratsordningen, der i år kan fejre 80 års jubilæum. Ansøgningsfristen for tilskud til europæiske ungdomsprojekter nærmer sig med hastige skridt. Og så tuner vi ind på det europæiske uddannelsesarbejde i skoler og gymnasier i en ny inspirationsvideo. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2017
Publiceringsdato 27. februar 2017 Flere end 130.000 danske elever, studerende, undervisere og frivillige har gennem de sidste 30 år rejst ud i Europa med Erasmus+. Fire ledere giver deres bud på, hvorfor det europæiske uddannelsessamarbejde er vigtigt. Og så kan organisationer nu søge tilskud til ungdomsprojekter. God fornøjelse!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2017
Publiceringsdato 18. januar 2017 Vi skyder 2017 i gang med en lang række skriveseminarer, så din institution kan blive klar til forårets ansøgningsfrister. Hent inspiration til europæiske ungdomsudvekslinger i en ny video og få ugentlige opdateringer om det europæiske uddannelsessamarbejde via vores LinkedIn-side.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2016
Publiceringsdato 15. december 2016 I Udsyn for december kan du hente information om praktikophold i udlandet for elever i erhvervsuddannelserne og læse om mulighederne for tilskud til nordisk og baltisk uddannelsesamarbejde i 2017. Og så kan du nu blive ambassadør for EPALE. God fornøjelse med Udsyn og rigtig glædelig jul!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2016
Publiceringsdato 25. november 2016 Din uddannelsesinstitution kan nu få del i 25 millioner euro til europæiske uddannelsesprojekter. Læs vinderhistorierne i dette års konkurrence om bedste fortælling om et praktikophold i udlandet. Og så giver en ny publikation inspiration til arbejdet med staff mobility. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2016
Publiceringsdato 27. oktober 2016 EU-Kommissionen har offentliggjort ansøgningsfrister for tilskud fra Erasmus+ til mobilitets- og samarbejdsprojekter i 2017. Deltag i konference om uddannelse af voksne flygtninge og læs projekteksempel om Middelfart Kommunes internationale uddannelsessamarbejde. God fornøjelse med Udsyn!
Invitation til konference om udlandsophold for undervisere og medarbejdere
Publiceringsdato 19. oktober 2016 Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer til konference om europæisk uddannelsessamarbejde den 10. november 2016 i København. Deltagelse er gratis.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2016
Publiceringsdato 22. september 2016 En ny publikation på engelsk om det danske uddannelsessystem er netop landet. Du kan nu søge om at afholde sommersprogkurser for internationale studerende i 2017. Og så kan du fremover også holde dig opdateret om internationale uddannelsesprogrammer på LinkedIn. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, august 2016
Publiceringsdato 16. august 2016 Sensommeren byder på en lang række kontaktseminarer om europæisk uddannelsessamarbejde. Deltag i konference om udlandsophold for undervisere og medarbejdere med Erasmus+. Og så kan institutioner og organisationer søge om tilskud til projekter inden for ungdomsområdet. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2016
Publiceringsdato 23. juni 2016 Videregående uddannelsesinstitutioner kan nu søge om tilskud til mobilitetsprojekter med lande uden for Europa. Nordplus uddeler 10 millioner euro til nye uddannelsesprojekter i 2016. Og en ny publikation informerer om praktikophold i udlandet. God fornøjelse med Udsyn og god sommer.
Påmindelse: Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 09. juni 2016 Hvis ikke du allerede har gjort det, så hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?
Publiceringsdato 30. maj 2016 Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et spørgeskema. Det tager kun få minutter at udfylde.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2016
Publiceringsdato 24. maj 2016 Ungdomsskoler laver internationale projekter med tilskud fra Erasmus+, og en ny samarbejdsaftale mellem Danmark og Sydkorea åbner op for nye udvekslingsmuligheder for de studerende. God fornøjelse med maj måneds udgave af Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2016
Publiceringsdato 26. april 2016 April måned byder på en lang række arrangementer om europæisk og nordisk uddannelsessamarbejde. Vi giver dig her et udpluk. Besøg os på ufm.dk/uddannelsesprogrammer og se alle arrangementer. God fornøjelse med Udsyn!
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2016
Publiceringsdato 15. marts 2016 Fristen for at deltage i europæiske ungdomsprojekter med tilskud fra Erasmus+ nærmer sig. En ny hjemmeside giver inspiration til, hvordan du fortæller om dine projektresultater, så andre kan få gavn af dem. Og så har Nordplus i år modtaget rekordmange ansøgninger. God fornøjelse med Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, februar 2016
Publiceringsdato 22. februar 2016 Årets første ansøgningfrist om tilskud til uddannelsesprojekter gennem Erasmus+ bød på rekordmange ansøgninger. Din institution kan stadig nå at være med. Næste frist er den 31. marts 2016. God fornøjelse med februars udgave af Udsyn.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, januar 2016
Publiceringsdato 25. januar 2016 Fristen for at søge om tilskud til nordiske og europæiske uddannelsesprojekter nærmer sig med hastige skridt. Få hjælp til din ansøgning på en række skriveseminarer og hent inspiration til dit projekt i en ny publikation fra Nordplus. Velkommen til årets første nyhedsbrev.
Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2015
Publiceringsdato 16. december 2015 Det er nu tid til at søge om tilskud fra Erasmus+ og Nordplus til uddannelsesprojekter i 2016. Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder informationsmøder og skriveseminarer, så du er klædt på til ansøgningsprocessen. Vi ønsker dig god fornøjelse med årets sidste nyhedsbrev og en glædelig jul.