Gå til indhold

Nyhedsbrevet Udsyn

Nyhedsbrevet Udsyn holder dig opdateret om muligheder for tilskud, ansøgningsfrister, arrangementer og leverer ny viden og inspiration til arbejdet med internationalisering, læring og uddannelse.

Nyhedsbrevet udkommer en gang om måneden.

 

 

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Maj 2024

Velkommen til Udsyn med seneste nyt på det internationale uddannelsesområde. Deltag i et webinar om Erasmus-akkreditering, udforsk mulighederne i Nordplus, der støtter 347 uddannelsesprojekter i 2024 og vær med til at fejre #ErasmusDays i dagene 14.-19. oktober.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - April 2024

Vil du dykke ned i bæredygtig uddannelse eller deltage på konference om unges trivsel og ungefællesskaber? Læs om spændende arrangementer i pipeline, om årets OPU-konkurrence for erhvervsskoleelever og om muligheden for at indstille dit projekt til Den europæiske sprogpris i denne udgave af Udsyn.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Marts 2024

Liechtenstein, Stockholm, Paris og København er nogle af de steder, hvor du kan hente inspiration, netværk og internationale perspektiver med hjem til din organisation. Læs mere om kommende arrangementer, EITA-pris og ledige stillinger som sendelektor i denne udgave af Udsyn.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Februar 2024

Kender du til de mangefacetterede muligheder, der ligger for at opnå tilskud via EU-programmet Erasmus+? Hent inspiration i en række videoklip, der zoomer ind på erfaringer med internationalt samarbejde om læring og uddannelse.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Januar 2024

I årets første udgave af Udsyn finder du en række arrangementer, hvor du kan skabe netværk og blive klogere på nogle af de mange muligheder, programmet Erasmus+ byder på. Og så er der inspiration at hente for dig, der gerne vil arbejde med ’grønne projekter’.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - December 2023

I årets sidste udgave af Udsyn kan du læse om nye tilskudsmuligheder i 2024. Der er også gode muligheder for at komme ud i Europa på studiebesøg eller seminar og hente inspiration til det fremtidige internationale uddannelsesarbejde. Rigtig god jul forude!

Er du tilfreds med nyhedsbrevet Udsyn?

Hjælp os med at forbedre nyhedsbrevet 'Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer' ved at besvare et kort spørgeskema. Det tager ganske få minutter at udfylde.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - September 2023

Der er åbnet for tilmelding til årets konference om Erasmus+, som sætter fokus på internationalt samarbejde på uddannelses- og ungdomsområdet. Hold dig opdateret om kommende events, årets vindere af EITA-prisen, og hvordan du kan være med til at forme fremtidens Erasmus+ i denne udgave af Udsyn.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Juni 2023

Hold dig opdateret om kommende informationsmøder og muligheder via både Erasmus+, Nordplus og DK-USA-programmet og hent inspiration til internationalisering på uddannelsesområdet i denne udgave af Udsyn. Rigtig god sommer!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - April 2023

Lad dig inspirere af andre organisationers deltagelse i internationale samarbejdsprojekter, elevudveksling eller ungdomsindsatser i denne udgave af Udsyn, hvor årets OPU-konkurrence for erhvervsskoleelever også skydes i gang.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer - Marts 2023

Mulighederne på det internationale uddannelsesområde er mange. I denne udgave af Udsyn kan du blandt andet høre mere om ’jobshadowing’, netværk via EPALE, Nordplus-seminar om nordiske sprog og nye undervisningsmuligheder på en række europæiske universiteter.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Januar 2023

Få hjælp til arbejdet med ansøgninger til Erasmus+, når vi afholder skriveseminar eller spørgetime, og læs om muligheder for at søge tilskud via 'Jean Monnet' og hente inspiration med hjem fra spændende arrangementer i Europa.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - December 2022

I årets sidste udgave af Udsyn kan du læse om nye tilskudsmuligheder i 2023 og tilhørende informationsarrangementer. Der er også gode råd at hente fra andre tilskudsmodtagere til det fremtidige arbejde med det internationale uddannelsesområde. Rigtig god jul forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - August 2022

Sensommeren er fyldt med tilbud om arrangementer, hvor du kan blive klogere på tilskudsmuligheder og få netværk og nye værktøjer til internationalt samarbejde med fokus på læring og uddannelse. Dyk ned i Udsyn og få seneste nyt fra programmerne Erasmus+ og Nordplus.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Juni 2022

Sæt kryds i kalenderen til årets konferencer og hold dig opdateret om nye spændende tilskudsmuligheder, ansøgningsfrister og arrangementer med fokus på internationalisering, læring og uddannelse. Rigtig god sommer!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Maj 2022

Ansøgningsskema til Erasmus-akkreditering er åbnet, og så er der nyt om Det europæiske år for unge, en ny konkurrence for erhvervsskoleelever med fokus på oplæring i udlandet (OPU) og spændende arrangementer i ind- og udland.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - April 2022

Uanset om du arbejder i uddannelsessektoren eller på ungdomsområdet, så er der ny viden og inspiration at hente til arbejdet med læring og uddannelse i et internationalt perspektiv i denne forårsudgave af Udsyn. God læselyst!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - Marts 2022

Hvad kan en Erasmus-akkreditering i en kommune åbne for? Og hvordan kan man arbejde med international mobilitet? Udsyn bringer artikler og invitation til seminarer, hvor du kan hente viden og inspiration. Og så tilbyder DiscoverEU netop nu mulighed for at søge gratis interrailbilletter.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - dec. 2021

I årets sidste udgave af Udsyn kan du læse om nye tilskudsmuligheder i 2022 og tilhørende informationsarrangementer samt finde en spændende podcast og andre nyheder på det internationale uddannelsesområde. Rigtig god jul forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - okt. 2021

Hold dig opdateret om Europa-Kommissionens vedtagelse af en ny ramme for at øge inklusion og mangfoldighed i programmerne Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps og andre aktuelle tilbud til dig, der arbejder med internationalisering på uddannelses- eller ungdomsområdet.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer - sept. 2021

Der er åbnet for tilmelding til årets konference om Erasmus+, hvor det i år atter er muligt at mødes, netværke og hente ny viden og inspiration. Denne og flere andre muligheder på det internationale uddannelsesområde kan du læse om i denne udgave af Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, juni 2021

Det er tid til at sætte kryds i kalenderen til årets konferencer om Erasmus+ og EPALE, og så kan du blive klogere på Erasmus-akkreditering, Europass, Euroguidance og visakrav til ophold i Storbritannien. Rigtig god sommer forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, april 2021

Hent viden om de nye programperioder for Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps via faktaark og nyheder om tilskudsmuligheder. Vi leverer også inspiration og forskning om Erasmus+-indsatser i denne forårsudgave af Udsyn. God læselyst.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, marts 2021

Mens vi venter på nyt om det nye Erasmus+-program, har vi forberedt en række informationsmøder om tilskudsmuligheder via Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps. Få overblik og se tilbud om en række onlinekurser her i Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, feb. 2021

En ny 'Erasmus+ App' har set dagens lys, og så byder den kommende tid på en lang række online-tilbud, der sætter fokus forskellige på forskellige sektorers arbejde med den internationale dimension og emner som fx inklusion og digitalisering. Hold dig opdateret via Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, jan. 2021

I årets første udgave af Udsyn informerer vi om nye elementer i det nye Erasmus+-program og tilbyder en række online-arrangementer, der blandt andet sætter fokus på konceptet ’blended’ mobilitet, den grønne dimension i Erasmus+ og inklusionsarbejde. God læselyst!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, dec. 2020

I årets sidste udgave af Udsyn leverer vi seneste nyt om Erasmus+ 2021-2027, nye publikationer med inspiration til indsatser og tilbud om et skriveseminar om ansøgning til Nordplus Voksen. Rigtig god jul forude!

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, nov. 2020

Trods coronasituationen er der fortsat gang i international mobilitet blandt elever fra erhvervsuddannelserne, og i Udsyn ser vi nærmere på brug af PIU-ordningen. Læs også om webinar om tilskudsmuligheder via Nordplus 2021, og husk du kan deltage i online-konference om Erasmus+ 2021-2027 d. 30. nov.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, okt. 2020

Coronapandemien er over os, og mange fysiske arrangementer er aflyst. Til gengæld er der mulighed for at deltage i en online-udgave af årets konference om Erasmus+ 2021-2027 samt en række online kurser på skole- og ungdomsområdet. Hold dig opdateret via Udsyn.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, sept. 2020

Hold dig opdateret om kommende arrangementer: Du kan nu tilmelde dig konferencen ’Erasmus+ 2021-2027’, et onlinekursus om den nye mulighed for Erasmus-akkreditering, onlinekurser på ungdomsområdet og læse mere om ’Vocational Skills Week’ og ’Erasmus Days’.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, august 2020

Vi inviterer til informationsmøder om Erasmus-akkreditering, EPALE-konference om bæredygtighed og online-seminar med fokus på sprog. Du kan også holde dig opdateret om nye tilskudsmuligheder og læse seneste nyt om ’Europæiske Universiteter’ og Erasmus Mundus.

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, juni 2020

Organisationer, der løbende ønsker at organisere Erasmus-mobilitetsprojekter, inviteres til at ansøge om Erasmus-akkreditering. Herudover informerer vi om tilskudsmidler fra Det Europæiske Solidaritetskorps, online sommersprogkurser i dansk og nyt på vejledningsområdet. God sommer forude!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2020

Datoen for årets Erasmus+ konference er sat, der er udskrevet konkurrence for erhvervsskoleelever, ny udgivelse om det danske vejledningssystem, nye online informations- og kursustilbud og muligheder for at søge økonomisk støtte til en række initiativer. Hold dig opdateret via Udsyn!

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2020

Coranakrisen har sat øget fokus på behovet for online løsninger. Vi henviser til nogle af de digitale muligheder, der findes via platforme som School Education Gateway og EPALE. Herudover finder du tilbud om online kurser for vejledere og ungdomsarbejdere.

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2020

Vi holder dig opdateret om konsekvenser af Coronavirus (COVID-19). Herudover kan du læse om en lang række muligheder for at blive inspireret til internationaliseringsarbejdet – også online. Og så introducerer vi ’Youth Wiki’, der er et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa. God påske forude!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, december 2019

Julestemningen er over os, og 2019 er så småt ved at rinde ud. Vi skal dog lige ud med årets sidste nummer af Udsyn, hvor du kan tilmelde dig forskellige kurser og blive klog på det sidste nye fra Internationale Uddannelsesprogrammer. Glædelig jul og godt nytår!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2019

November er ved vejs ende, og det kimer nu så småt til julefest. I dette nummer af Udsyn finder du blandt andet materiale fra den afholdte Erasmus+ konference, indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2020 og du inviteres til lærerige kontakt- og skriveseminarer.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, oktober 2019

Bliv inspireret af de mange informationsmøder og træningskurser, der finder sted de kommende måneder, og fordyb dig i det spændende læsestof, der vil gøre dig klar til Erasmus+ konferencen den 12. november, som stadig er åben for tilmeldinger. Alt dette og meget mere i oktober måneds Udsyn.

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, juni 2019

Sommeren står for døren, og ligeså gør en lang række spændende arrangementer. Det kan du læse om i Udsyn for juni måned, hvor du også kan blive klogere på nordisk og baltisk uddannelsessamarbejde i en ny publikation udgivet af Nordplus. Vi ønsker alle vore læsere en rigtig god sommer!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, maj 2019

Danske studerende og forskere kan nu søge om stipendier til ophold i Japan. Læs om Sønderborg Kommune, som deltager i et stort europæisk uddannelsesprojekt til gavn for pædagoger og børn. Og så har vi netop fejret Den Europæiske Ungdomsuge 2019. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2019

Et stigende antal danske skoler vil gerne samarbejde om udvekslingsprojekter med europæiske skoler. Fristen for at søge om et Charter for Erhvervsuddannelsesmobilitet nærmer sig, og så skyder vi Den Europæiske Ungdomsuge i gang. God fornøjelse med april måneds nyhedsbrev.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - marts 2019

Du kan nu søge tre ledige stillinger som danskunderviser i udlandet. Ansøgningsfristen for tilskud til ungdomsprojekter og Det Europæiske Solidaritetskorps nærmer sig. Og så kan du læse om et stort projekt mellem forskere og lærere om at lære børn om sundhed og ernæring. God fornøjelse med Udsyn!

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - februar 2019

Ved 2019's første og største ansøgningsrunde har 182 projekter ansøgt om Erasmus+ tilskud. Og flere ansøgningsfrister nærmer sig, så du kan stadig nå at søsætte et europæisk projekt. Udsyn vil gerne inspirere arbejdet med to gode eksempler på Erasmus+ strategiske partnerskaber. Læs med!

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - januar 2019

2019's store ansøgningsfrister for både Erasmus+ og Nordplus nærmer sig. Få hjælp til at skrive en ansøgning ved skriveseminarer i Aarhus og København. To Erasmus+ strategiske partnerskaber - om undervisningsmetoder og sikkerhed på arbejdspladsen - kan inspirere. God fornøjelse med Udsyn.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer – december 2018

Vi ønsker vores 2.234 abonnenter en glædelig jul og god læselyst med 2018's sidste Udsyn, hvor du bl.a. kan søge tilskud fra Det Europæiske Solidaritetskorps, søge et Erasmus+ Charter for Erhvervsuddannelser og læse om, hvordan studerende på VIA University College lærer at bygge højhuse i træ.

Udsyn – nyt om internationale uddannelsesprogrammer - november 2018

Vi søger evaluatorer til at vurdere ansøgninger og afrapporteringer, mange Erasmus+ ansøgningsskemaer er klar, og så er der åbnet for søgning til endnu tre projekttyper i Erasmus+. Deltag i EU-Kommissionens formidlingskonkurrence med temaet Unge. Udsyn har mange muligheder denne måned, god læselyst!

Kontakt

Helle Thorbøl Møller
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 65
Email: hemo@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside