Gå til indhold

Nyt om Internationale Uddannelsesprogrammer, juni 2020

Organisationer, der løbende ønsker at organisere Erasmus-mobilitetsprojekter, inviteres til at ansøge om Erasmus-akkreditering. Herudover informerer vi om tilskudsmidler fra Det Europæiske Solidaritetskorps, online sommersprogkurser i dansk og nyt på vejledningsområdet. God sommer forude!


EPALE-konference

Save the date: EPALE-konference 27. okt. 2020

Årets EPALE-konference omhandler bæredygtighed i voksenlæringssektoren. Det handler ikke kun om at spare på elregningen, men favner også spørgsmål om organisationers og uddannelsers bæredygtighed i en omskiftelig verden samt unge og voksnes dannelse og påvirkning af deres omgivelser. Konferencen afholdes tirsdag den 27. oktober i DGI-byen. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Erasmus-akkreditering

Ny mulighed for at søge om Erasmus-akkreditering

Europa-Kommissionen har offentliggjort indkaldelse af ansøgninger om Erasmus-akkreditering for organisationer inden for voksen-, skole- og erhvervsuddannelsesområdet. Med en Erasmus-akkreditering kan I nemmere anmode om midler til nye mobilitetsaktiviteter hvert år. Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder informationsmøder primo september inden for alle tre sektorer.

Det Europæiske Solidaritetskorps

Informationsmøde om solidaritetsprojekter under Det Europæiske Solidaritetskorps

Styrelsen for Forskning og Uddannelse afholder informationsmøde for unge og organisationer, der er interesserede i at høre mere om muligheden for at søge tilskud til solidaritetsprojekter i Danmark gennem Det Europæiske Solidaritetskorps.

Sommersprogskolekurser i dansk

Gratis online sommersprogkurser i dansk

På grund af COVID-19 afholdes de årlige sommersprogkurser i dansk for udenlandske studerende i år online. Der er ekstra pladser på nogle af kurserne, og der er lige nu mulighed for at søge om plads på et gratis kursus. Find mere information om kurser, niveauer, datoer m.v. via linket her:

Euroguidance logo

Få overblik over vejledningssystemer i Europa

Vil du gerne vide, hvordan karrierevejledning foregår i Italien? Eller hvordan man i Sverige vejleder børn med særlige behov om uddannelse? På den fælleseuropæiske hjemmeside for Euroguidance finder du en samlet oversigt over vejledningssystemerne i Europa.

Euroguidance highlights

Euroguidance Highlights 2019

Arbejder du med vejledning? Det europæiske Euroguidance-netværk har netop udgivet publikationen ’Euroguidance Highlights 2019’, som giver et overblik over netværkets aktiviteter og resultater i 2019.

LinkedIn Internationale Uddannelsesprogrammer

Følg med på LinkedIn

På vores LinkedIn-side kan du følge med i nyt om ansøgningsfrister, arrangementer, udgivelser og andet nyhedsstof relateret til Internationale Uddannelsesprogrammer.


Udsyn udsendes næste gang i slutningen af august 2020

Har du ønsker eller gode idéer til indhold, er du velkommen til at sende en mail til Helle Thorbøl Møller på hemo@ufm.dk.

Fotos: 1:  Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer, 2+3: Europa-Kommissionen, 4: Study in Denmark, 5+6: Euroguidance

Senest opdateret 29. september 2020