Gå til indhold

Velkommen til Erasmus+

Erasmus+ er EU's uddannelsesprogram. Programmet uddeler 36,3 millioner euro i 2020 til projekter mellem institutioner og organisationer i Danmark og de europæiske lande.

Coronavirus (COVID-19) og Erasmus+

Vi har oprettet en særlig side om Coronavirus (COVID-19) i relation til Erasmus+-projekter.

 

Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse Dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelse
Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
Videregående uddannelse Videregående uddannelse
Ungdoms-organisationer og institutioner Ungdoms-organisationer og institutioner
Almen voksenuddannelse & folkeoplysning Almen voksenuddannelse & folkeoplysning
Mere viden! Mere viden!

Aktuelt

Online-konference: ’Erasmus+ 2021-2027’

Konferenceprogam_billede

Hent inspiration til internationalt uddannelsessamarbejde på online-konference om ’Erasmus+ 2021-2027’. Det sker den 30. november 2020 fra kl. 09:00 til 12.05.


publikation_udsnit.jpgI publikationen 'Erasmus+ 2021-2027 - Inspiration til internationalt uddannelsessamarbejde' finder du eksempler på indsatser inden for Erasmus+ på tværs af hele uddannelsessektoren og på ungdomsområdet.


Om Erasmus+ 

Europæisk uddannelsesarbejde

Erasmus+ er EU’s uddannelsesprogram. Programmet giver tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter i dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelser, erhvervsrettede grund - og efteruddannelser såvel som i videregående uddannelser.

Derudover giver Erasmus+ tilskud til projekter inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt ungdomsområdet og idræt.

Formålet med Erasmus+ er at styrke kvaliteten af formel og uformel læring for derigennem at fremme kompetencer til arbejdsmarkedet og europæiske værdier. Det sker blandt andet gennem tværnationale samarbejder mellem erhvervsliv og uddannelsesverdenen og via uddannelses- og praktikophold i udlandet for elever, studerende samt undervisere og medarbejdere.

I programmet indgår de 28 EU-medlemslande, EØS-landene Norge, Island og Liechtenstein samt Serbien, Tyrkiet og Makedonien. I 2020 er der afsat cirka 36,3 millioner euro til danske ansøgere, der søger om tilskud til europæiske mobilitets- og samarbejdsprojekter.

Senest opdateret 16. marts 2020