Gå til indhold

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, november 2019

November er ved vejs ende, og det kimer nu så småt til julefest. I dette nummer af Udsyn finder du blandt andet materiale fra den afholdte Erasmus+ konference, indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2020 og du inviteres til lærerige kontakt- og skriveseminarer.

Learnovation

Learnovation - Innovér for at lære gennem Erasmus+

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om brugen af innovation i strategiske partnerskabsprojekter. Seminaret finder sted den 19.-21. Februar 2020, og ansøgningsfristen er den 10. december 2019.

Skriveseminar

Skriveseminar for ansøgninger om Erasmus+ strategiske partnerskaber for alle uddannelsessektorer

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til skriveseminar om tilskud fra Erasmus+ til strategiske partnerskabsprojekter i Aarhus den 28. januar 2020 og i København den 4. februar 2020. Begge har tilmeldingsfrist den 6. januar 2020.

  Jacob Dall

  Indkaldelse af forslag til projekter om Social inklusion og fælles værdier inden for almen uddannelse, erhvervsuddannelse og voksenuddannelse

  Europa-Kommissionen indkalder Erasmus+-ansøgninger til projekter om Social inklusion og fælles værdier inden for almen uddannelse, erhvervsuddannelse og voksenuddannelse.

  Fristen for indsendelse af projektansøgning er 25. februar 2020 klokken 17 (CET)

  Nordplus 2020

  Indkaldelse af ansøgninger til Nordplus 2020

  Nordisk Ministerråds uddannelsesprogram, Nordplus, inviterer nordiske og baltiske institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med uddannelse og læring, til at søge om tilskud i ansøgningsrunden for 2020.

  Frederiksborg Brand og Redning

  Nyt e-kursus gør brandfolk klar til at arbejde med social inklusion

  Beredskaber og ngo’er i seks lande har udviklet en helt ny e-læringsplatform, som skal gøre det muligt for brandfolk at udvikle aktiviteter for socialt udsatte borgere. Frederiksborg Brand & Redning har stået i spidsen for projektet, som har modtaget tilskud fra Erasmus+.

  SOSU Randers

  En fast skabelon giver projektet fremdrift og resultater

  Brug en fast skabelon for samarbejdet fra dag ét for at sikre fremdrift i jeres Erasmus+ projekt . Den model har vist sig effektiv for Randers Social- og Sundhedsskole, som sammen med andre europæiske erhvervsskoler undersøger, hvordan ledere og lærere kan sætte sig i spidsen for elevernes læring.

  Erasmus+ konference.jpg

  Alt om den afholdte Erasmus+ konference 

  Gik du glip af årets Erasmus+ konference, eller vil du blot have genopfrisket noget af informationen? Så kan du her finde materiale fra konferencen, såsom slides, artikler om case-oplægsholderne, artikler om projekteksempler og meget mere.

  Dan Mark

  De unge finder sig selv på rejser i Europa

  En ny undersøgelse viser, at unge i høj grad får, hvad de kommer efter, når de rejser ud på et udvekslingsophold med Erasmus+.

  EU-Kommissionen

  Tilskudsmodtagere 2019

  Her ser du en oversigt over, hvilke institutioner der har fået tilskud fra Erasmus+ i 2019.

   Følg os på LinkedIn

   Følg med på LinkedIn

   På vores LinkedIn-side kan du følge med i nyt om ansøgningsfrister, arrangementer i ind- og udland, rapporter og cases. Siden hedder Internationale Uddannelsesprogrammer.

   Udsyn

   Udsyn udsendes næste gang i midten af december 2019.

   Billeder: 1: Startup Stock photos via Pexels.com, 2+8: Dan Mark (Study in Denmark), 3: Jakob Dall, 4. Nordplus, 5: Frederiksborg Brand og Redning, 6: SOSU Randers, 7: Erasmus+-konferencen, 9: Erasmus+.

   Handlinger tilknyttet webside

   Senest opdateret 27. februar 2020