Gå til indhold

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, april 2020

Coranakrisen har sat øget fokus på behovet for online løsninger. Vi henviser til nogle af de digitale muligheder, der findes via platforme som School Education Gateway og EPALE. Herudover finder du tilbud om online kurser for vejledere og ungdomsarbejdere.

School education gateway

School Education Gateway

Er du lærer eller på anden måde involveret i skoleundervisning? Så er der videreuddannelsesmuligheder, gratis online kurser og support at hente på School Education Gateway og det tilhørende Teacher Academy.

Epale

Inspiration og værktøjer til e-læring via EPALE

Er du klar til en mere digital og virtuel hverdag? På EPALE – den elektroniske platform for voksenlæring i Europa – er der samlet materialer og værktøjer til inspiration og implementering af e-læring i din organisation eller virksomhed. Der er også meget at hente for dig, som ikke arbejder i voksenlæringssektoren.

Euroguidance

Online kursus: Vejledning af flygtninge og indvandrere

Arbejder du med vejledning? I denne tid formidler Euroguidance-netværket flere online kurser, og du kan nu tilmelde dig et kursus om vejledning af flygtninge og indvandrere. Tilmeldingsfristen er 10. maj. 

Salto

Online træningskursus i kompetenceudvikling for ungdomsarbejdere

Arbejder du med unge, og ønsker du at implementere en kompetencebaseret tilgang med en international dimension, så udbyder SALTO Training and Cooperation Resource Centre et online træningskursus henover sommeren.

Rapport

Ny undersøgelse af vejledningspolicy og -praksis i EU

Europa-Kommissionen har fået udarbejdet en undersøgelse af vejledningen i de europæiske lande, og du kan hente viden og inspiration i den nye rapport: ’Lifelong guidance policy and practice in the EU: trends, challenges and opportunities’.

Call

Husk charteransøgning for videregående uddannelsesinstitutioner

Videregående uddannelsesinstitutioner skal forny eller søge om et Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) for at kunne få tilskud til Erasmus+-mobilitetsprojekter i den nye programperiode. Deadline for ansøgning i 2020 er 26. maj kl. 17.00.

Det Europæiske Solidaritetskorps

Husk ansøgningsfrist for Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Du kan søge om tilskud til projekter og partnerskaber på ungdomsområdet via Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps. Deadline for ansøgning er 7. maj kl. 12.00.


 Udsyn udsendes næste gang i slutningen af maj 2020

Har du ønsker eller gode idéer til indhold, er du velkommen til at sende en mail til Helle Thorbøl Møller på hemo@ufm.dk.

Fotos: 1: School Education Gateway, 2: EPALE, 3: Jakob Dall, 4: SALTO-YOUTH, 5: Internationale Uddannelsesprogrammer, 6: Europa-Kommissionen, 7. Pexels

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 24. juli 2020