Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Nyhedsbrev Udsyn marts 2020 Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2020

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2020

Vi holder dig opdateret om konsekvenser af Coronavirus (COVID-19). Herudover kan du læse om en lang række muligheder for at blive inspireret til internationaliseringsarbejdet – også online. Og så introducerer vi ’Youth Wiki’, der er et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa. God påske forude!

Corona

Coronavirus (COVID-19) påvirker tilskudsprojekter og ansøgningsfrister

Grundet den aktuelle situation i relation til Coronavirus (COVID-19) er en lang række ansøgningsfrister relateret til Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps ændret. Du kan holde dig opdateret om ansøgningsfrister og løbende orientere dig om, hvordan tilskudsmodtagere skal forholde sig på siderne her:

Youth Wiki

Youth Wiki: Et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa

Vil du vide mere om, hvorfor det finske skolesystem er i verdensklasse, hvordan man integrerer unge mennesker på det skotske arbejdsmarked, eller hvordan vi i Danmark fremmer inklusion i uddannelsessystemet? Hent viden og inspiration via Youth Wiki, som er et online opslagsværk, der formidler 29 europæiske landes ungdomspolitikker.

Webinar

Webinar om Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Arbejder du med unge, og vil du styrke den europæiske dimension i jeres organisation? Så tilmeld dig vores webinar og hør om mulighederne for tilskud inden for ungdomsområdet. Se med den 30. marts kl. 10.00-11.30.

Udsyn marts

Online Q&A-session med eksperter i ungdomsdeltagelse

Har du en interesse i at sikre en optimal ungdomsdeltagelse i projekter? Det estiske kontor inviterer til en Q&A-session med to af Europas fremmeste eksperter inden for ungdomsdeltagelse. Det foregår den 7. april kl. 14.00-15.00.

Styrelsen eVejledning

Online træningskursus i virtuelle ungdomsudvekslinger

Arbejder du med unge, og ønsker du at lave virtuelle udvekslingsprojekter? Der er nu mulighed for at deltage i et seks uger langt online træningskursus med opstart 1. juni eller 13. september 2020. 

etwinning logo

Kontaktseminar: Skab et aktivt læringsmiljø gennem Erasmus+ og eTwinning

Er du lærer eller leder i skolesektoren, og vil du have input til moderne læringsmetoder og - værktøjer, der kan bidrage til at skabe et aktivt og understøttende læringsmiljø? Det bulgarske kontor inviterer til kontaktseminar 15.-18. oktober 2020.

Niels Brock

Kontaktseminar: Hvordan skal man inkludere voksne med lavt uddannelsesniveau?

Er du voksenunderviser, og ønsker du at tilegne dig viden om inklusion i voksenuddannelsessektoren? Vil du gerne have mulighed for at finde partnere og udvikle projektidéer til fremtidige Erasmus+ projekter? Det ungarske kontor inviterer til kontaktseminar 10.-12. november 2020.

Lektoratsordningen

Ledige stillinger: Bliv sendelektor i dansk sprog og kultur

På over 60 universiteter verden over foregår der undervisning og forskning i dansk sprog, litteratur og danske samfundsforhold. 26 universiteter har via Lektoratsordningen ansat sendelektorer, der underviser i dansk. Tre af universiteterne har nu ledige tidsbegrænsede stillinger til besættelse fra efteråret 2020.


    Udsyn udsendes næste gang i slutningen af april 2020

    Har du ønsker eller gode idéer til indhold, er du velkommen til at sende en mail til Helle Thorbøl Møller på hemo@ufm.dk.

    Fotos: 1+8: Study in Denmark, 2+6: EU-Kommissionen, 3: Pixabay, 4: Pexels, 5+7: Jakob Dall 

    Senest opdateret 13. juli 2020