Gå til indhold

Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, marts 2020

Vi holder dig opdateret om konsekvenser af Coronavirus (COVID-19). Herudover kan du læse om en lang række muligheder for at blive inspireret til internationaliseringsarbejdet – også online. Og så introducerer vi ’Youth Wiki’, der er et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa. God påske forude!

Corona

Coronavirus (COVID-19) påvirker tilskudsprojekter og ansøgningsfrister

Grundet den aktuelle situation i relation til Coronavirus (COVID-19) er en lang række ansøgningsfrister relateret til Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps ændret. Du kan holde dig opdateret om ansøgningsfrister og løbende orientere dig om, hvordan tilskudsmodtagere skal forholde sig på siderne her:

Youth Wiki

Youth Wiki: Et online opslagsværk om ungdomspolitik i Europa

Vil du vide mere om, hvorfor det finske skolesystem er i verdensklasse, hvordan man integrerer unge mennesker på det skotske arbejdsmarked, eller hvordan vi i Danmark fremmer inklusion i uddannelsessystemet? Hent viden og inspiration via Youth Wiki, som er et online opslagsværk, der formidler 29 europæiske landes ungdomspolitikker.

Webinar

Webinar om Erasmus+ Ungdom og Det Europæiske Solidaritetskorps

Arbejder du med unge, og vil du styrke den europæiske dimension i jeres organisation? Så tilmeld dig vores webinar og hør om mulighederne for tilskud inden for ungdomsområdet. Se med den 30. marts kl. 10.00-11.30.

Udsyn marts

Online Q&A-session med eksperter i ungdomsdeltagelse

Har du en interesse i at sikre en optimal ungdomsdeltagelse i projekter? Det estiske kontor inviterer til en Q&A-session med to af Europas fremmeste eksperter inden for ungdomsdeltagelse. Det foregår den 7. april kl. 14.00-15.00.

Styrelsen eVejledning

Online træningskursus i virtuelle ungdomsudvekslinger

Arbejder du med unge, og ønsker du at lave virtuelle udvekslingsprojekter? Der er nu mulighed for at deltage i et seks uger langt online træningskursus med opstart 1. juni eller 13. september 2020. 

etwinning logo

Kontaktseminar: Skab et aktivt læringsmiljø gennem Erasmus+ og eTwinning

Er du lærer eller leder i skolesektoren, og vil du have input til moderne læringsmetoder og - værktøjer, der kan bidrage til at skabe et aktivt og understøttende læringsmiljø? Det bulgarske kontor inviterer til kontaktseminar 15.-18. oktober 2020.

Niels Brock

Kontaktseminar: Hvordan skal man inkludere voksne med lavt uddannelsesniveau?

Er du voksenunderviser, og ønsker du at tilegne dig viden om inklusion i voksenuddannelsessektoren? Vil du gerne have mulighed for at finde partnere og udvikle projektidéer til fremtidige Erasmus+ projekter? Det ungarske kontor inviterer til kontaktseminar 10.-12. november 2020.

Lektoratsordningen

Ledige stillinger: Bliv sendelektor i dansk sprog og kultur

På over 60 universiteter verden over foregår der undervisning og forskning i dansk sprog, litteratur og danske samfundsforhold. 26 universiteter har via Lektoratsordningen ansat sendelektorer, der underviser i dansk. Tre af universiteterne har nu ledige tidsbegrænsede stillinger til besættelse fra efteråret 2020.


  Udsyn udsendes næste gang i slutningen af april 2020

  Har du ønsker eller gode idéer til indhold, er du velkommen til at sende en mail til Helle Thorbøl Møller på hemo@ufm.dk.

  Fotos: 1+8: Study in Denmark, 2+6: EU-Kommissionen, 3: Pixabay, 4: Pexels, 5+7: Jakob Dall 

  Handlinger tilknyttet webside

  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
  Senest opdateret 23. juni 2024