Gå til indhold

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2019

Sommeren er ovre og efteråret står for døren, med køligere temperaturer og kortere dage. Der er heldigvis masser af spændende arrangementer for enhver smag i vente. Læs mere i september måneds Udsyn.

  Sprogprisen

  Seminar om vejledning og tilgange i erhvervs- og voksenuddannelsessektoren

  Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar med henblik på at udveksle idéer til kommende mobilitets- og partnerskabsprojekter. Seminaret foregår fra den 6. - 8. november 2019 og tilmeldingsfristen er den 30. september 2019.

  Epale konference 2019

  EPALE-konference 2019: Livslang læring

  Få inspiration til arbejdet med livslang læring i et arbejdsmarkedsperspektiv, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse i samarbejde med Europa-kommissionen og den Elektroniske Platform for Voksenlæring i Europa EPALE inviterer til konference den 8. oktober 2019. Tilmeldelsesfrist er d. 2. oktober. 

  91 har søgt et Erasmus+ strategisk partnerskab

  Seminar om digitale kompetencer for voksenuddannelser

  Det tyske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om at udvikle idéer til nye og fremtidige projekter sammen med partnere, der har lignende interesser. Seminaret forløber fra d. 1. - 4. december 2019, og der er tilmeldingsfrist d. 4. oktober 2019. 

   DALL_20120301_14160540.jpg

   Sprogudveksling: Brug europæiske mobilitetsprojekter til at fremme sprogudvikling

   Det irske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om at øge faglig udvikling og forbedre mulighederne for sprog og udtale for både lærere og studerende på udvekslingsophold. Seminaret finder sted d. 21. - 24. november 2019. Ansøgningsfristen er den 14. oktober 2019.

     Den Europæiske UngdomsugeInternationaliseringsstrategier og partnerskaber for erhvervsuddannelsesinstitutioner

     Det luxembourgske Erasmus+ kontor inviterer til kontaktseminar om at danne og udvikle nye partnerskaber for erhvervsuddannelsesinstitutioner på tværs af landegrænser. Seminaret foregår den 28. - 29. november, og der er tilmeldelsesfrist den 14. oktober. 

     Mirej Bakalli

     Græske Mirej Bakalli fik foden ind på det danske arbejdsmarked

     Det kan være svært for udlændinge at få foden indenfor på det danske arbejdsmarked. Syddansk Universitet har succes med at fastholde internationale studerende efter endt uddannelse. 

     Erasmus+ days.jpg

     Vær med til at fejre Erasmus+

     Verden over vil hundredevis af arrangementer danne ramme om fejringen af Erasmus+ programmet. Det sker i dagene den 10., 11. og 12 oktober 2019. Din institution kan også deltage.

     Erasmus billede

     Erasmus+ konference 2019: Kvalitet i mobilitetsprojekter

     Få inspiration til udvikling af det europæiske uddannelsessamarbejde, når Styrelsen for Forskning og Uddannelse slår dørene op til årets Erasmus+ konference om kvalitet i mobilitetsprojekter. Konferencen afholdes den 12. november 2019 i København og tilmeldingsfristen er den 28. oktober 2019.

     Udsyn.jpg

     Arrangementer i efteråret 2019

     Efteråret byder på en lang række spændende seminarer, arrangementer og konferencer om europæisk uddannelsessamarbejde. Følg med og tilmeld dig på vores arrangementsliste. Vi lægger løbende nye arrangementer på, så husk at holde dig opdateret.

     LinkedIn

     Følg med på LinkedIn

     På vores LinkedIn-side kan du følge med i nyt om ansøgningsfrister, arrangementer i ind- og udland, rapporter og cases. Siden hedder Internationale Uddannelsesprogrammer.


      Udsyn logo

     Udsyn udsendes næste gang i slutningen af oktober 2019.

     Fotos: 1 og 4: Dall, 3 og 5: Fotolia, 6. SDU, 7: Erasmus+, 8: Styrelsen for Forskning og uddannelse

     Handlinger tilknyttet webside

     Senest opdateret 25. september 2019