Gå til indhold

Magasinet EUindblik: Fremtiden er tværfaglig

03. december 2021
De store udfordringer i samfundet er ofte så komplekse, at løsningerne involverer flere videnskaber. I EUindblik sætter vi derfor spot på tværfagligt samarbejde i Horizon Europe, hvor hvert tredje opslag inviterer til samarbejde mellem våde og tørre videnskaber. Læs EUindblik digitalt eller som pdf.

Forsiden af EUindblik, 1:2021I magasinet kan du møde tre forskere, der deler en fælles passion for tværfagligt samarbejde. Få deres gode råd om, hvordan man indtænker det tværfaglige aspekt allerede i ansøgningen, og hvordan man skabet forskningsresultater og innovation ved at krydse discipliner og sektorer.

Magasinet dykker også ned i de muligheder, som programmet 'Kultur, kreativitet og inkluderende samfund' giver forskere, virksomheder m.fl. for at samarbejde inden for f.eks. demokrati, kulturarv og samfundsmæssig udvikling. Desuden får du tips til, hvordan du finder forsknings- og innovationsemner indenfor samfundsvidenskab og humaniora på tværs af hele Horizon Europe. Mulighederne er nemlig ikke kun i et program og et opslag, de går faktisk på tværs af Horizon Europe.

Læs EUindblik

Tegn abonnement på EUindblik

Hvis du ønsker at modtage magasinet direkte i din postkasse eller mailboks, så kan abonnere på EUindblik via:

Om magasinet EUindblik

Uddannelses- og Forskningsstyrelsens magasin EUindblik giver et dansk perspektiv på EU's forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside