Gå til indhold

Innovation Centre Denmark’s grønne rapporter

06. oktober 2021
Innovation Centre Denmark (ICDK) bidrager til at løfte regeringens grønne forskningsstrategi ved at koble dansk innovation til internationale partnere. I en række grønne rapporter kortlægger de arbejdet med grøn forskning og innovation i nogle af verdens førende innovationsmiljøer.

Traktor nær vandkant

Innovation Centre Denmark (ICDK) udgav i løbet af 2020 grønne rapporter. Ambitionen bag rapporterne er at beskrive en række forsknings- og innovationsområder inden for den grønne omstilling, hvor danske og internationale aktører sammen kan være med til at løfte regeringens grønne forskningsstrategi.

ICDK har med de grønne rapporter udarbejdet et overblik over arbejdet med den grønne omstilling i de innovative hotspots, hvor innovationscentrene er placeret. Innovation Centre Denmark arbejder blandt andet med:

  • CarbonTech
  • Grøn hydrogen og brintteknologi
  • Bæredygtig byudvikling
  • Plastikreduktion - og genanvendelse

I de grønne rapporter kan du læse nærmere om udviklingen på forsknings- og innovationsområdet i München, Seoul, Shanghai, Indien, Tel Aviv, Sao Paulo, Boston og Silicon Valley.

Rapporterne fremhæver lokationernes styrkepositioner inden for den grønne omstilling og beskriver relevante initiativer, potentielle samarbejdsaktører og politiske tiltag på klima- og energiområdet. Derudover fokuserer de særligt på, hvor danske aktører kan samarbejde med internationale interessenter om forskning- og innovation på det grønne område.

Kontakt

Karin Ilsøth Rasmussen
Områdeleder
Tlf.: +45 72 31 82 13
Email: kra@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside