Gå til indhold

Nyt blogindlæg fra ICDK München: New science and innovation attaché in Munich

18. december 2023
I et nyt blogindlæg fortæller Marlis Erichsen om sine første uger på posten som forsknings- og innovationsattaché hos Innovation Centre Denmark i München. Hun sætter fokus på motivationen for at søge jobbet, de forandringer, som udstationeringen medfører, og målsætningerne for de næste tre år.

Foto: Marlis Erichsen
Foto: Marlis Erichsen

I august 2023 overtog Marlis Erichsen posten som forsknings- og innovationsattaché i München, Tyskland. Marlis har arbejdet som nationalt kontaktpunkt for Horizon Europe i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen i de sidste ni år og har derigennem et solidt netværk inden for det danske forsknings- og innovationsøkosystem. Hun er vokset op i Sønderjylland og taler flydende tysk. Marlis fortæller i blogindlægget blandt andet om det tætte samarbejde mellem industri og forskning, som kendetegner økosystemet i München og Bayern.

Innovation Centre Denmark (ICDK) har syv centre strategisk placeret i innovative hotspots rundt omkring i verden. ICDK bistår aktører fra det danske innovationsøkosystem ved at fremme adgang til international viden, netværk, innovation, kapital og markeder. ICDK er etableret i samarbejde mellem Uddannelses- og Forskningsministeriet og Udenrigsministeriet

Kontakt

Benedikta Harris
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 54
Email: bsha@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside