Gå til indhold

EUindblik

Magasinet EUindblik udgives af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Magasinet udkommer to gange om året og sætter fokus på forskellige temaer i Horizon Europe. Magasinet hed tidligere EU-Information.
Viser 1-9 af 9 resultater
Magasinet EUindblik 1:2024

Hvad har modgift mod slangebid, bachelorstuderendes trang til pizza og græssende får ved Odense Universitetshospital med hinanden at gøre? Find svaret og læs om innovation i Horizon Europe i dette nummer af EUindblik.

Magasinet EUindblik 2:2023

I dette nummer af magasinet EUindblik møder du forskere og virksomheder, der med sprælske idéer og støtte fra EU bedriver fri forskning og innovation. Læs hvordan de gode idéer opstår, om veje ind i Horizon Europe og bliv selv inspireret til at kigge på mulighederne i Horizon Europe.

Magasinet EUindblik, 1:2023

I magasinet deler forskere, virksomhedsejere og embedsmænd m/k deres viden, erfaringer og perspektiver på Horizon Europe to år inde i programmet. Læs eller hør podcast om hvordan de skaber ny viden, nye løsninger og nye opdagelser i tæt samspil med aktører fra udlandet og udvider vores horisonter.

Magasinet EUindblik, 1:2021

Magasinet sætter fokus på tværfagligt samarbejde i Horizon Europe. I magasinet kan du møde nogle af de personer, der har succes med at hæve blikket fra deres eget forskningsområde, søge nye samarbejder uden for Danmark og skabe ny viden.

Magasinet EUindblik 1:2020

Efterårets udgave af EUindblik ser grønt. Magasinet sætter spot på det grønne opslag på 7,5 milliard kroner i Horizon 2020. Kom bag visionen i opslaget og få fif til din ansøgning. Få to forskers bud på fremtidens grønne løsninger og lyt til digital kickoffkonference om Horizon Europe i november.

Magasinet EUindblik 2:2019

EU-støtte til virksomheder er temaet i december-udgaven af magasinet EUindblik - og byder på interviews med en række erhvervsfolk. I magasinet fortæller de, hvordan de via Horizon 2020 blandt andet får styrket virksomhedens teknologiudvikling og samarbejder med superspecialister i ind- og udland.

Magasinet EUindblik, 1:2019

At have hovedrollen i et Horizon 2020-projekt er temaet for magasinet EUindblik. Vi ser nærmere på, hvad rollen betyder, hvordan den kan deles, og hvorfor yngre forskere også kan byde ind på rollen. Mød koordinatorer fra det offentlig og private og læs om deres take på rollen.

Magasinet EUindblik, 2:2018

At gå fra den danske til den europæiske elite inden for forskning er temaet for magasinet EUindblik. Vi ser nærmere på, hvordan danske forskningsbevillinger kan være essentielle i opnåelsen af de europæiske. Og mød flere forskere, der alle har oplevet dette.

Magasinet EUindblik, 1:2018

Dansk viden på verdenskortet er temaet for magasinet EUindblik. Vi ser nærmere på, hvad visionen 'Open to the world' betyder. Mød en håndfuld forskere, der sætter deres viden på verdenskortet via samarbejde med USA, Kina og Israel om forskning og innovation.

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk
Birgitte Vedelstorp Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 83 08
Email: bva@ufm.dk
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen