Gå til indhold

Ny direktør for Det Danske Studenterhus i Paris

08. oktober 2018
Klaus Ib Jørgensen tiltræder den 1. januar 2019 den kombinerede stilling som presse- og kulturråd på Danmarks ambassade i Paris og som direktør for Det Danske Studenterhus i Paris

Som Presse- og kulturråd vil Klaus Ib Jørgensen bl.a. forestå aktivitetsprogrammet i Danmarkshuset på Champs-Elysées i Paris. Sideordnet hermed vil han som direktør varetage den daglige drift af Det danske Studenterhus.

Klaus Ib Jørgensen kommer fra en stilling som chef i organisationen for DRs Kor og Orkestre, hvor han senest har været ansvarlig for formidling/digitale medier og partnerskaber. Han har i en årrække inden sin ansættelse i Danmarks Radio været direktør for kunstmusikforlaget Edition·S, hvor han beskæftigede sig med udgivelse og udbredelse af dansk musik i udlandet, ikke mindst Frankrig. Klaus Ib Jørgensen, der har studeret komposition og musikteori ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium, har tidligere modtaget P2 Boleroprisen for det internationale orkesterprojekt Symphonic Fairytales. Han har desuden fulgt studier i ledelse og innovation (Aarhus Universitet/CBS).

For yderligere oplysninger kontakt:

Danmarks ambassade i Paris: eller telefon +33 1 44 31 21 21
Uddannelses- og Forskningsministeriet: Specialkonsulent Michael Mejlgaard Udby e-mail: eller telefon: +45 7231 7892

Handlinger tilknyttet webside