Gå til indhold

Magasinet EUindblik er nu digitalt

20. december 2018
Styrelsen for Forskning og Uddannelses magasin EUindblik bliver nu både udgivet i klassisk papirudgave og digitalt. Du kan fremover få nyttig viden om europæisk forskning og innovation med en dansk vinkel direkte på både computer, tablet og mobil.

Forside af EUindblik - mobilStyrelsen for Forskning og Uddannelse imødekommer et ønske hos læserne og udgiver magasinet EUindblik digitalt. Papirglade læsere kan stadig få magasinet i den klassiske udgave. Den nye udgave giver dig også mulighed for at få indblik i europæisk forskning og innovation på mobil og tablet. 

Fra dansk til europæisk elite

EUindblik giver interesserede læsere viden om EU´s rammeprogrammer inden for forskning og innovation. December-udgaven af magasinet fokuserer på, hvordan forskere, der bliver anerkendt for deres arbejde herhjemme, har bedre chancer for at få succes hos Europæiske Forskningsråd (ERC). Det kan eksempelvis være forskere, der er støttet af Danmarks Frie Forskningsfond (DFF). En række danske forskere, der har en DFF-bevilling på CV’et, fortæller, hvordan de nyder godt af de forskellige bevillinger, som ERC uddeler.

Tegn abonnement

Du kan abonnere på EUindblik her:

Du kan også gå ind på www.euindblik.ufm.dk, hvor tidligere udgaver fremover vil ligge. Her er der også oplysninger om kommende Horizon 2020-arrangementer, som Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder.    

Kontakt

Bodil Kirstine Priemé
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 65
Email: bkp@ufm.dk
Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside