Gå til indhold

Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Implementation

Ansøgere til Horizon Europe skal benytte den nye ansøgningsskabelon. I dette webinar stiller vi sammen med Europa-Kommissionen skarpt på den del af ansøgningen, der omhandler projektimplementeringen, og vi kommer med forklaringer og gode råd til dette afsnit. Webinaret holdes den 27. maj.
  • Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Implementation
  • 2021-05-27T11:00:00+02:00
  • 2021-05-27T12:00:00+02:00
  • Ansøgere til Horizon Europe skal benytte den nye ansøgningsskabelon. I dette webinar stiller vi sammen med Europa-Kommissionen skarpt på den del af ansøgningen, der omhandler projektimplementeringen, og vi kommer med forklaringer og gode råd til dette afsnit. Webinaret holdes den 27. maj.
  • Tid og sted
  • Hvornår 27. maj 2021 fra 11:00 til 12:00

Indhold

Ansøgningsskabelonen til Forsknings- og Innovationsprojekter (Research and Innovation Actions og Innovation Actions) består af tre afsnit: Excellence, Impact og Implementation.

I webinaret vil vi få besøg af Isabel Vergara Ogando fra Europa-Kommissionen, og sammen med EU-rådgivere fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil Isabel Vergara Ogando give en solid indføring i, hvordan Implementation-afsnittet forstås og kan formuleres. Hvis projektansøgningen opnår støtte, vil indholdet af Implementation-afsnittet komme til at udgøre det styringsværktøj, som I skal gennemføre projektet efter. Derfor er det vigtigt at have en forståelse for de informationer, som efterspørges i dette afsnit.

Dit udbytte

Efter webinaret vil du have opnået en forståelse af forventningerne til indholdet i ansøgningens Implementation-afsnit. På den baggrund vil du være godt rustet til at formulere det indhold, der vil være optimalt for din projektansøgning.

Webinaret er en del af en webinarrække om ansøgningsskabelonen i Horizon Europe. Webinarrækken består af følgende webinarer:

Webinar om Horizon Europe-ansøgningsskabelonen - Implementation: 27. maj, kl. 10:00-11:00

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, der yder forskerstøtte, eller dig, der ønsker at skrive en god ansøgning til Horizon Europe. Det kan også være, at du er projektleder eller økonomimedarbejder, der skal styre projektøkonomien i løbet af projektet.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Sådan får du adgang til webinaret

Du modtager et direkte link (zoom) til webinarrummet, nogle dage før webinaret afholdes.

Kontakt

Birgitte Vedelstorp Andersen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 83 08
Email: bva@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 09. maj 2022