Gå til indhold

Datoændring for Study in Denmark-årskonference - nu med deltagelse af uddannelsesministeren

28. oktober 2011
Den 1. december er den nye dato for Study in Denmark årskonferencen, der har overskriften "Emerging Markets”. Den nyslåede uddannelsesminister Morten Østergaard vil indlede konferencen. Nyhed fra styrelsen for Universiteter og Internationalisering

Study in Denmark-kontoret i Styrelsen for International Uddannelse afholder den 1. december den årlige konference - i år med overskriften ”Emerging Markets” (BRIK-landene og ”de næste 11”).

Vi beklager meget, at vi har været nødt til at ændre dato for arrangementet i forhold til tidligere udmeldte dato. Vi håber dog, at dette ikke vil forhindre jer i at deltage i årskonferencen 1. december.

Konferencen borer i "Emerging Markets"

Dagen skydes i gang med et oplæg fra uddannelsesminister Morten Østergaard, der vil fortælle om, hvilke muligheder, behov og udfordringer ministeren ser i forhold til studentermobilitet mellem Danmark og verdens nye vækstøkonomier. 

Desuden indeholder dagen oplæg fra en international ekspert om seneste trends inden for markedsføring og rekruttering af studerende fra ”Emerging Markets”, samt præsentation af en videregående institutions tilgang til markedsføring og rekruttering på de nye markeder. 

Oplæggene vil efterfølgende blive bundet sammen og suppleret af en paneldebat, hvor ”Emerging Markets” bliver diskuteret med konferencens deltagere fra hhv. et institutionelt perspektiv, et nationalt perspektiv samt et markedsekspertperspektiv.

Tid

Den 1. december 2011. kl. 10.00 -15.30.

Sted

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
Rosenørns Allé 22
1970 Frederiksberg C

Målgruppe

Konferencen henvender sig primært til ledere og medarbejdere ved de videregående uddannelsesinstitutioner, der har ansvar for internationalisering af uddannelserne, herunder specifikt markedsføring og rekruttering af internationale studerende. Desuden opfordrer vi rektorkollegiernes sekretariater samt relevante medarbejdere fra myndigheder og organisationer til at deltage.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen til årskonferencen er fredag den 18. november 2011.

  • Online tilmelding til Study in Denmark-kontorets årskonference.

Program for konferencen "Emerging Markets":

Tid  
10.00-10.30 Velkomst

Musikalsk indslag.
Det kongelige Danske Musikkonservatorium
10.30-10.40



10.40-11.00
Uddannelsesminister Morten Østergaard.
Studentermobilitet mellem Danmark og de nye vækstøkonomier.

Spørgsmål til ministeren fra salen.
11.00-11.45 Daniel J. Guhr. Illuminate Consulting Group.
What characterises emerging markets whent it comes to student recruitment I?
11.45-12.15 NN
Institutionsperspektiv på overvejelser om rekrutterings- og talent strategier i forhold til de nye markeder og vækstøkonomier.
12.15-13.15 Frokost
13.15-14.00 Daniel J. Guhr. Illuminate Consulting Group.
What characterises emerging markets whent it comes to student recruitment II?
14.00-14.15 Kaffe/the
14.15-15.15 Paneldebat
Dagens tema vil blive diskuteret med et panel bestående af deltagere fra hhv. et institutionelt perspektiv, et nationalt perspektiv og et markedsekspertperspektiv.
15.15-15.30 Afrunding af dagen

Ret til ændringer forbeholdes.

Handlinger tilknyttet webside