Gå til indhold

Få gang i udveksling med skoler i Norden og Baltikum

13. oktober 2011
Tag til informationsmøde om Nordplus Junior og få alt at vide om mulighederne for tilskud og samarbejde med grundskoler og ungdomsuddannelser i Norden og Baltikum - så er du klar til den kommende ansøgningsfrist den 1. marts 2012.

Er du lærer eller leder i grundskolen, gymnasieskolen eller de erhvervsrettede uddannelser? Og kunne du tænke dig at lave et samarbejde mellem dine elever og en klasse fra et andet Nordisk/baltisk land? Eller komme afsted som gæstelærer? Så tilmeld dig informationsmødet nu!

Alle kan få noget med hjem

På mødet får du information om mulighederne og betingelserne for tilskud og det online ansøgningsystem du skal benytte, hvis du vil søge.

Uanset om du går med konkrete idéer til nordisk/baltisk samarbejde, eller om om du blot ønsker at få generel viden om Nordplus Junior programmet, så er det på informationsmødet, du skal starte.

Tid og sted

Onsdag den 16. november 2011, kl. 9.30 - 15.00
CFU Odense, Professionshøjskolen Lillebælt
Karlavej 1, Næsby, 5270 Odense

Tilmelding

 Frist for tilmelding er fredag den 11. november 2011.

Det er gratis at deltage, og der indgår frokost.


 

Nordplus Junior

Nordplus Junior er Nordisk Ministerråds program for grundskolen og ungdomsuddannelserne. Der er hvert år ca. 18 mio. kr til rådig til tilskud til samarbejde mellem elever/klasser, udvekslinger og forskellige typer projekter.

Næste ansøgningsfrist er den 1. marts 2012.

Handlinger tilknyttet webside