Gå til indhold

Kulturnatten i Forsknings- og Innovationsstyrelsen

10. oktober 2011
Fredag den 14. oktober er Uddannelsesministeriet for en kort stund omdøbt til "Nørdernes Ministerium". På Kulturnatten har vi inviteret "nørder" fra nær og fjern til at fremvise deres forskning. Programmet byder på mange spændende arrangementer, hvad end man er en stor eller lille nørd.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation
-

Emil og Kåre fra DR's Store Nørd
Emil og Kåre fra DR's Store Nørd

Kulturnatten i Uddannelsesministeriet er et koncernfælles projekt som Forsknings – og Innovationsstyrelsen er en del af.

For de små nørder

For de små nørder har vi blandt andet inviteret Store Nørd, kendt fra DR, som vil lave sjove forsøg med ild og røg. Bagefter kan man få taget foto med dem og få deres autografer. Desuden kan små og store nørder afprøve spændende teknologi og leg i Børnehjørnet.

For de store nørder

For de lidt større nørder vil DTU præsentere deres vindbil, som er deres seneste bud på, hvordan fremtidens transportmiddel ser ud. For de aktive byder aftenen også på muligheden for at lære at slukke en rigtig ildebrand, at køre slalom på en Segway og prøvekøre en vaske ægte robot, som DTU har udviklet til at hjælpe med de kedelige opgaver i hverdagen.

For de tørstige nørder

For de voksne og tørstige nørder serverer DTU smagsprøver på CO2-neutrale øl eller friskpresset ny nordisk juice, som kan nyde, mens man lytter til nogle af de mange foredrag, der afholdes i løbet af aftenen. I Børnehjørnet serveres der kaffe og kage til alle nørder.

Se det fulde program på Uddannelsesministeriets hjemmeside

Handlinger tilknyttet webside