Gå til indhold

Nordplus Voksen skriveseminar 2012 er nu åben for tilmeldinger

25. november 2011
Tilmeld dig skriveseminaret den 20. januar og få hjælp til at skrive din ansøgning til Nordplus Voksen programmets kommende ansøgningsfrist 1. marts 2012 – og husk din bærbare computer! Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Styrelsen for Universiteter og Internationalisering afholder skriveseminar for ansøgere til Nordplus Voksen programmets næste ansøgningsfrist 1. marts 2012.

Skriveseminaret udgør et ægte internationalt forum med deltagere fra samtlige nordiske og baltiske lande samt selvstyrende områder - og denne gang foregår det i Vilnius i Litauen.

Seminarets indhold

På seminaret vil du få information og vejledning om, hvordan du bedst præsenterer dit projekt og udfylder online ansøgningsformularen, hvad du skal være opmærksom på mht. organiseringen af projektet og samarbejdet i det tværnationale partnerskab samt, hvordan du skal planlægge dit projekt ift. programmets rammer.

Desuden vil deltagerne få mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med hinanden. Arbejdssproget vil være engelsk.

Bemærk venligst, at seminaret ikke fungerer som en forhåndsudvælgelse, men alene er et vejledningstilbud i forhold til at skrive en god ansøgning.

Hvem kan deltage?

Seminaret henvender sig til aktører inden for voksnes læring i alle de nordiske og baltiske lande samt selvstyreområderne. Endvidere skal følgende være opfyldt:

  • I har besluttet at indsende en ansøgning til Nordplus Voksen programmets kommende ansøgningsfrist 1. marts 2012.
  • I har en konkret projektidé, som i det store og hele er udviklet og kan beskrives.
  • jeres partnerskab er i store træk på plads, og dine kommende samarbejdspartnere har givet tilsagn om at deltage.

Deltagerne skal medbringe egen bærbar computer (notebook) med mulighed for trådløs internetopkobling.

Tid og sted

Nordplus Voksen Skriveseminar finder sted d. 20. januar 2012 i Vilnius, Litauen, kl. 10-16, med ankomst og registrering fra kl. 9.30.

Der er plads til i alt 30 deltagere. Deltagelsen er gratis, og der vil være frokost og forfriskninger i løbet af dagen. Program for dagen og adressen for seminaret vil blive meddelt til deltagerne, når de er blevet udvalgt.

Mulighed for tilskud til at deltage

Danske deltagere, der optages på seminaret, vil fra styrelsen kunne opnå et tilskud på op til 400 euro til dækning af rejse og ophold. De udvalgte deltagere køber selv deres billet og eventuelle overnatning, som afregnes specifikt med styrelsen efter seminaret.

Tilmelding

Udfyld ansøgningsformularen til Nordplus Voksen Skriveseminar. Sidste frist for indsendelse af ansøgningen er fredag den 6. januar 2012, men send gerne ansøgningen ind tidligere.

Ansøgere vil få besked om, hvorvidt de er blevet optaget på seminaret senest torsdag d. 10. januar 2012.

Spørgsmål kan rettes til Henrik Neiiendam Andersen, Styrelsen for Universiteter og Internationalisering, hna@iu.dk.


Nordplus Voksen er Nordisk Ministerråds program for Voksnes Læring. Programmet er vedtaget for en ny 5-årig periode, 2012-2016, med en årlig tilskudsramme på ca. 8 mio kr.

Gennem programmet kan aktører inden for området opnå tilskud til udvekslinger, netværksetablering samt forskellige former for udviklingsprojekter.

Næste ansøgningsfrist er 1. marts 2012.

Skriveseminaret i Vilnius arrangeres i samarbejde med Nordplus kontoret i Litauen, Education Exchanges Support Foundation.

Handlinger tilknyttet webside