Gå til indhold

Ny forside samler iu.dk og ubst.dk

25. november 2011
Dannelsen af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelse har betydet at en ny styrelse - Styrelsen for Universiteter og Internationalisering (UI) – har set dagens lys. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

De to styrelsessider ubst.dk og iu.dk er derfor nu lagt ind under en samlet forside – under domænet ui.dk - som fungerer som indgang til indholdet på styrelsens eksisterende hjemmesider.

Hvad betyder det for dig?

Når du taster ubst.dk eller iu.dk vil du fremover blive sendt videre til den fælles forside ui.dk. Herfra skal du klikke dig videre til enten universitetsområdet eller internationaliseringsområdet, som så linker dig ned til vores to tidligere hjemmesider. Ui.dk vil løbende blive udbygget med ny og relevant information.

Ui.dk er en midlertidig løsning

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelse har besluttet at etablere en ny fælles hjemmeside for hele ministeriet. Ui.dk er derfor en midlertidig løsning, indtil den nye ministeriehjemmeside bliver lanceret.

Kom gerne med din mening

Ét mål med sammenlægningen af de to hjemmesider er, at vi nu fremstår som én styrelse. Men et endnu vigtigere mål er, at du – vores bruger af hjemmesiden - er tilfreds. Så kontakt meget gerne webredaktionen, hvis du har spørgsmål, ros eller ris til vores midlertidige ui.dk.

Løbende opdatering

Ui.dk vil i en periode ikke være helt opdateret i forhold til ressortændringerne ministerierne og styrelserne imellem. Men vi opdaterer løbende, og inden længe vil du f.eks. kunne finde relevant information om universitetsbygningerne på Bygningsstyrelsens nye hjemmeside.

Handlinger tilknyttet webside