Gå til indhold

50 nye Nordplus Voksen projekter går nu i gang

22. januar 2012
Resultatet af ansøgningsrunden 2012 er, at 50 nye nordisk/baltiske samarbejdsprojekter inden for voksenlæringsfeltet nu sættes i gang med støtte fra Nordplus Voksen. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Projekterne handler dels om udveksling af voksenelever/studerende og voksenundervisere og dels om udviklings- og netværksprojekter inden for en bred vifte af emner og problemstillinger, fra IT-baseret undervisning, realkompetencevurdering og integration til entreprenørskab, læring for forældre/familier, læring for voksne om sundhed og om sprog.

Til ansøgningsfristen var der indsendt et rekordstort antal ansøgninger, nemlig 104, der tilsammen søgte om et beløb på 3.5 mio. euro. Da der var ca. 1.1. mio. euro til rådighed, har konkurrencen været særdeles hård, og det har desværre ikke været muligt at støtte alle ansøgninger med god kvalitet.

Næste ordinære ansøgningsfrist for Nordplus Voksen er 1. februar 2013. Der er desuden en supplerende frist allerede 1. oktober 2012 alene for forberedende besøg.

Handlinger tilknyttet webside