Gå til indhold

Ambassade- og direktørstilling i Paris besat

06. juli 2012
Marius Hansteen er ny presse- og kulturråd på ambassaden i Paris og direktør for Det danske Studenterhus i Paris. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Nyhed fra Universiteter og Internationalisering.

Det bliver Marius Hansteen, der d. 1. september 2012 tiltræder den kombinerede stilling som Danmarks presse – og kulturråd på ambassaden i Paris såvel som direktør for Det danske Studenterhus i Paris’ universitetsby. Marius Hansteen er 41 år og kommer fra en stilling som kommunikations- og marketingschef i Gyldendal Akademisk.

Skal udbrede kendskab til Danmark

I rollen som presse- og kulturråd på den danske ambassade vil Marius Hansteen i arbejdet med Public Diplomacy stå for at fremme franskmændenes kendskab til Danmark i bred forstand. Herunder skal han sikre opretholdelsen af et ambitiøst udstillings-, kultur- og foredragsprogram i Danmarkshuset på Champs Élysées, samt løbende varetage kontakten med fransk og dansk presse.

I den sideordnede rolle som direktør for Det danske Studenterhus vil Marius Hansteen skulle stå for husets daglige drift, varetage beboernes tarv og sikre en fortsat tilstrømning af studerende til huset. Det danske Studenterhus huser 48 studerende fra Danmark og andre lande, der gennemfører studier af kortere eller længere varighed i Paris’ universitetsby.

Den nye direktør og presse- og kulturråd i Paris har i en årrække været ansat i forlagsbranchen som blandt andet redaktør og forlagschef. Marius Hansteen er cand.mag. i litteraturvidenskab med speciale i fransk litteratur og har i flere perioder studeret i Paris.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Pressesekretær Ingeborg Nielsen, tlf. 2211 0200

Handlinger tilknyttet webside