Gå til indhold

Deltag i webinar om det kommende IMI-opslag - EU's 7. rammeprogram

13. juli 2012
Europa-Kommissionen og den europæiske farmaceutiske industris brancheorganisation offentliggør snart det 7. opslag under IMI. Opslaget vil have to emner: vurderingen af vacciners fordele/ulemper og inkorporeringen af kliniske data i lægemiddeludvikling. Forventet ansøgningsfrist: 9. oktober 2012.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Webinarer

Som optakt til offentliggørelsen af det nye opslag organiseres en række webinarer som er gratis og frit tilgængelige for alle, men kræver tilmelding.

 

WebinaremneDatoTilmelding og yderligere info.
Vacciners fordele/ulemper
(relativ effetivitetsforskning)  
17. juli 2012,  kl. 10.30  

Tilmelding mv. 

Læs synopsis
 

Inkorporering af 'real-life' kliniske data i lægemiddel-udviklingen.   20. juli 2012, kl. 10.30 og
2. august 2012, kl. 10.30 
 

Tilmelding mv.

Læs synopsis

Hvem kan søge?

IMI projekter kan søges af forskere fra hospitaler, universiteter, andre forskningsinstitutioner, små og mellemstore virksomheder, patientforeninger.

IMI-projekter er en enestående mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste europæiske forskningsmiljøer – herunder forskere på de helt store europæiske farmaceutiske virksomheder.

Om IMI

Innovative Medicines Initiative (IMI) er et pan-europæisk offentligt-privat partnerskab som finansieres af EU's 7. rammeprogram og den farmaceutiske industri, EFPIA. IMI yder tilskud til forskning i værktøjer og metoder, der kan anvendes i lægemiddel-udviklingsprocessen.

 

Handlinger tilknyttet webside