Gå til indhold

Der er stadig pladser til Informationsmødet om EU's 7. rammeprogram inden for temaet 'Sikkerhed'

14. august 2012
Vil du høre mere om sommerens opslag? Eller om en evaluators arbejde med ansøgningerne? Andrej Grebenc, research programme adviser i Europa-Kommissionen, kommer og holder et spændende oplæg om kontekst og prioriteringer i det seneste opslag.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Herudover vil der blandt andet blive holdt oplæg om evaluatorens arbejde af projektleder Erling Ringgard, Meggitt Sensing Systems.

Der vil desuden være mulighed for individuel session à 10 minutter med Andrej Grebenc, hvor du kan stille specifikke spørgsmål til de seneste opslag (OBS max fem personer – tilmelding påkrævet).

Afslutningsvis vil der også være mulighed for at blive vist rundt i DBI’s testhaller. DBI har et af Europas mest moderne brandlaboratorier (OBS tilmelding nødvendig).

Tid og sted

Arrangementet bliver afholdt torsdag den 23. august, kl. 13.00 til ca. 17.30.

Tilmelding og pris

Arrangementet er gratis.

Tilmeld dig senest en uge før mødet på e-mail:

Angiv venligst navn, titel, virksomhed/organisation, telefonnummer og e-mail på alle deltagere samt ”Tilmelding til informationsmøde om Sikkerhedstemaet den 23. august” i emnefeltet. Tilmelding til individuel session og/eller omvisning skal fremgå klart af den generelle tilmelding.
For yderligere information, kontakt: Stefanie Bondy Jørgensen, telefonnummer: 72 31 82 17, e-mail:

 

Handlinger tilknyttet webside