Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2012 Erhvervsakademis ny-indviede hovedsæde kan rykke grænser

Erhvervsakademis ny-indviede hovedsæde kan rykke grænser

Uddannelsesministeren indvier Copenhagen Business Academys nye domicil i hjertet af København.

24. september 2012

Der var fokus på grænser, da uddannelsesminister Morten Østergaard den 20. september indviede Copenhagen Business Academys nye hovedsæde Cphbusiness City på Landemærket i Københavns centrum.

For hvor et landemærke i gamle dage markerede grænsen mellem land og by, er det i dag nogle helt andre grænser, som skal krydses fra erhvervsakademiets nye hovedsæde. Det sagde Morten Østergaard ved indvielsen:

– Det er en perfekt adresse for en uddannelsesinstitution, og jeg håber, at I vil udfordre nutidens grænser. Jeg tænker på grænserne for samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv. I skal tiltrække studerende på tværs af nationale grænser, og I skal udvide grænserne for, hvor mange danskere, der får en uddannelse.

Det nye 6.500 kvadratmeter store hovedsæde kommer til at danne ramme for finansielle uddannelser og uddannelserne til logistik-og handelsøkonom samt Copenhagen Business Academys videregående deltidsuddannelser. Derudover kommer det til at huse administrationen og akademiets videncentre.

Morten Østergaard indvier Copenhagen Business Academys nye hovedsæde
Morten Østergaard fører saksen og indvier Copenhagen Business Academys nye hovedsæde, der kommer til at huse 950 fuldtidsstuderende og 4.000 studerende på deltidsuddannelser. Til venstre bestyrelsesformand Bent Greve, til højre en af de studerende. Foto: Cphbusiness.

For yderligere oplysninger, kontakt

Pressemedarbejder Daniel Sebastian Larsen, tlf. 7231 8012
Pressesekretær Ingeborg Nielsen, tlf. 2211 0200

Senest opdateret 25. januar 2022