Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Nyheder 2012 Evaluering af den bibliometriske forskningsindikator

Evaluering af den bibliometriske forskningsindikator

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser har i foråret 2012 gennemført en evaluering af den bibliometriske forskningsindikator. Regeringen og forligspartierne har på baggrund af evaluering og høringssvar valgt at videreføre modellen i fem år.

17. september 2012

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Der blev i foråret 2012 gennemført en evaluering af den bibliometriske forskningsindikator. Evalueringsrapporten blev sendt i høring ultimo maj med frist den 1. juli 2012.  Der kom 32 høringssvar fra fortrinsvis universiteterne, forskningsrådssystemet og faggrupperne knyttet til den bibliometriske forskningsindikator.

Regeringen og forligspartierne har på baggrund af evaluering og høringssvar valgt, at den bibliometriske forskningsindikator videreføres i fem år. Ministeriet vil nu igangsætte en proces for at få samlet op på de mange kommentarer, der er kommet i forbindelse med evaluering og høring.

Ministeriet vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange interessenter for det arbejde, der er lagt i at udarbejde høringssvar til evalueringen.

Den endelige evalueringsrapport og alle høringssvar kan ses her:

Yderligere information kontakt:

Fuldmægtig Karen Skytte Larsen, tlf 7231 7996, e-mail:kkc@vus.dk

Senest opdateret 12. februar 2015