Gå til indhold

Globale tendenser i forskningspolitiken

28. marts 2012
I den tredje radioudsendelse om forskningspolitik produceret af Danmarks Forskningspolitiske Råd i samarbejde med journalist Hanne Bærentzen for JP Radio er temaet globale tendenser og nye samarbejdsformer.

Nyhed for Styrelsen for Forskning og Innovation

Danmarks Forskningspolitiske Råd ønsker at bidrage til den offentlige debat om forskning. Derfor har rådet valgt at indgå i et samarbejde om tre radioudsendelser med fokus på aktuelle forskningspolitiske emner. Udsendelserne er udarbejdet af journalist Hanne Bærentzen for JP Radio.

Globale trends og nye samarbejdsformer

Danmark er et lille land i en global verden, og derfor påvirkes dansk forskningspolitik også af den globale udvikling. I den tredje og sidste radioudsendelse om forskningspolitik er temaet, hvilke tendenser der på globalt plan aktuelt tegner forskningen. I den forbindelse ser programmet også på nye former for samarbejde og vidensudveksling mellem forskningen og andre dele af samfundet herunder på de sociale mediers mange muligheder.

Hanne Bærentzen taler med formand for Danmarks Forskningspolitiske Råd, Claus Hviid Christensen, professor og institutleder Susana Borrás, Copenhagen Business School, professor Birger Lindberg Møller, Københavns Universitet, og professor Knud Erik Jørgensen, Aarhus Universitet.

Udsendelsen kan findes på JP Radios hjemmeside:

Handlinger tilknyttet webside