Gå til indhold

Høring om udkast til lovforslag om ophævelse af lov om Teknologirådet afsluttet

10. januar 2012
Høringen er nu afsluttet, og styrelsen har modtaget 110 høringssvar. Høringssvarene er ved at blive gennemgået, og de vil indgå i det videre arbejde med lovforslaget. Høringssvarene vil blive offentliggjort i forbindelse med lovforslagets fremsættelse for Folketinget.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Ved aftale af 15. november 2011 mellem regeringen og alle Folketingets partier om forhøjelse af forskningsreserven var der enighed om, at forhøjelsen finansieres bl.a. ved bortfald af bevillingen til Teknologirådet. Som følge af den politiske aftale foreslås Teknologirådet nedlagt gennem ophævelse af lov om Teknologirådet.

Styrelsen for Forskning og Innovation sendte efterfølgende den 23. november 2011 udkast til lovforslag om ophævelse af lov om Teknologirådet og om ændring af lov om Det Etiske Råd i offentlig høring bl.a. via høringsportalen på borger.dk. Høringen er nu afsluttet, og styrelsen har modtaget 110  høringssvar .
 
Høringssvarene er ved at blive gennemgået, og de vil indgå i det videre arbejde med lovforslaget.
 
Høringssvarene vil blive offentliggjort i forbindelse med lovforslagets fremsættelse for Folketinget på høringsportalen.

Lovforslaget forventes fremsat for Folketinget primo februar 2012.

 

Handlinger tilknyttet webside