Gå til indhold

Husk at tilmelde dig til informationsmøder om Nano-temaet i FP7

29. maj 2012
Der er stadig ledige pladser på de tre informationsmøder om NMP, der bliver holdt i henholdsvis Århus, Fredericia og København. Bliv klogere på EU-millioner til fx. nanoteknologiers bidrag til bæredygtig udvikling, avancerede materialer og offentligt-privat samarbejde om fremtidens fabrikker.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Styrelsen for Forskning og Innovation og Branchesamarbejdet mellem IAK, PA og Metal- og Maskinindustrien inviterer til gratis informationsmøde om temaet "Nanovidenskab, -teknologi, materialer og nye produktionsteknologier" i EU's 7. rammeprogram (FP7).

Tid og sted

  • 6. juni 2012, kl. 13 til 16 - Aarhus Tech, Halmstadgade 6, 8200 Århus N
  • 12. juni 2012, kl. 13 til 16 - EUC Lillebælt, Teknikervej 2, 7000 Fredericia
  • 25. juni 2012, kl. 13 til 16 - DI, Sundkrogskaj 20, 2100 København Ø

Program

  • Velkomst
  • Introduktion til EU’s 7. rammeprogram og Nano-temaet
  • En mindre virksomheds praktiske erfaringer med at deltage i et EU-forskningsprojekt
  • Enterprise Europe Network giver praktiske råd om, hvordan man kommer i gang med internationalt samarbejde og møder mulige partnere til samarbejde indenfor FP7
  • Hvilken støtte tilbyder EuroCenter
  • Netværkskaffe

Udbytte

FP7 – Nano (NMP) dækker et bredt fagområde, der blandt meget andet omfatter nanoteknologiers bidrag til bæredygtig udvikling, avancerede materialer og støtte til offentligt-privat samarbejde under overskriften "Factories of the Future".

På informationsmødet kan du blive klogere på, hvilke muligheder der er indenfor FP7, især indenfor NMP, og hvilke krav der stilles.

EuroCenter, som er et kontor under Styrelsen for Forskning og Innovation, fortæller om seneste nyt, erfaringer og praktiske tips om Nano-temaet. På mødet vil vi sætte fokus på rammeprogrammet generelt og på det næste opslag, der offentliggøres i juli 2012.

Målgruppe

Informationsmøderne er målrettet alle, der overvejer at give sig i kast med forsknings- og udviklingsprojekter inden for nano- og produktionsteknlogiområdet, og som er interesserede i at gennemføre projekterne i en europæisk/international partnerkreds.

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage i informationsmødet. Tilmeld dig senest en uge før arrangementet på e-mail: tilmelding-ec@fi.dk.

Angiv venligst navn, virksomhed/organisation, telefonnummer og e-mail på alle deltagere samt emne og dato for informationsmødet.

Handlinger tilknyttet webside