Gå til indhold

Hvem skal modtage årets Marie Curie pris?

12. juli 2012
Nuværende eller tidligere stipendiemodtagere inviteres til at deltage i dette års Marie Curie Prize konkurrence. Konkurrencen vil blive afholdt inden for tre kategorier: Kommunikationsvidenskab, Innovation og iværksætteri samt Lovende forskningstalenter.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

Hvem kan indstille?

Ansøgningsprocessen vil blive baseret på nominering af en peer (kollega, professor, ansat, værtsinstitutionen), som har evnen til at vurdere stipendiemodtageren.

Inden for kategorien lovende forskningstalenter, skal de nominerede stipendiemodtagere have opnået deres forskningsresultater som en "early stage researcher" i et FP6 eller FP7 Marie Curie projekt.

Inden for de to andre kategorier er nuværende eller tidligere Marie Curie stipendiemodtagere fra FP6 eller FP7 støtteberettigede.

Jury udpeger vinderne

Vinderne vil blive udvalgt af en jury, der er sammensat af prominente videnskabsfolk og eksperter inden for de forskellige kategorier

Prisoverrækkelse

Uddelingscermonien for Marie Curie Prize vil blive afholdt i forbindelse med den cypriotiske formandsskabskonference den 5. – 6. november 2012 i Nicosia, Cypern.

Vinderne i hver kategori vil få deres rejse- og opholdsudgifter til konferencen refunderet samt modtage et præmiebevis og en præmie.

Hvordan indstiller jeg?

Indstiller udfylder en

som efterfølgende sendes til:

Frist for at indsende en nominering er den 31. august 2012.

 

 

 

Handlinger tilknyttet webside