Gå til indhold

Hvorfor blive vært for et LLP-studiebesøg?

30. maj 2012
Styrelsen søger værter til at organisere studiebesøg i Danmark i 2013-14. Ansøgningsfristen er 1. august. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Uddannelsesinstitutioner, kommuner, faglige sammenslutninger, organisationer og andre kan skabe international opmærksomhed om det, de er særligt dygtige til, ved at melde sig som vært for et LLP-Studiebesøg.

Næste ansøgningsfrist er 1. august og studiebesøgene skal finde sted i foråret 2013 til 2014.

Videndeling, netværk med mere

- Et studiebesøg er en god platform for videndeling og dannelse af personlige og faglige netværk, fortæller skoleleder Birger Saugmann, som har koordineret et besøg med fokus på skoleledelse i Viborg Kommune.

LLP-Studiebesøg er en aktivitet i Programmet for Livslang Læring, der giver europæiske uddannelseseksperter mulighed for at hente inspiration fra andre landes gode praksis. Men ifølge skolelederen er der lige så meget udbytte at hente ved at blive vært:

- Alle parter er interesserede i at få noget ud af besøget, og den internationale dimension bliver pludselig levende på en inspirerende måde, siger han.

Tips til din ansøgning

For værtsinstitutionerne er et LLP-studiebesøg også en mulighed for at sætte fokus på et bestemt område, profilere sig med en aktiv indsats for internationalisering og finde fremtidige samarbejdspartnere.

Det første skridt er nemt: læs vores gode råd på siden om LLP-Studiebesøg, find et tema og en titel og send os dit forslag. Derefter kontakter vi dig og tilpasser form og indhold til det katalog, som besøget skal indgå i.

Læs mere

Du kan finde mere information om, hvad det vil sige at organisere et studiebesøg på siden Bliv vært, hvor du også kan læse om tidligere værters erfaring og udbytte.


Vil du være vært?

  • Send en mail med et forslag til tema til eller ring på tlf. 7231 8898
  • Fristen er 1. august 2012.

Handlinger tilknyttet webside