Gå til indhold

LLP-Studiebesøg: få dage tilbage

02. oktober 2012
Hvis du vil med på LLP-Studiebesøg er det tid at komme til tasterne. Fristen er nemlig fredag den 12. oktober. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Er du leder, vejleder eller på en anden måde specialiseret i dit uddannelsesområde? Og savner du international inspiration til dit daglige arbejde?

Så er et LLP-Studiebesøg sikkert noget for dig. Men fristen er fredag den 12. oktober, så det er nu, din ansøgning skal skrives.

En uge med kolleger fra hele Europa

LLP-studiebesøg retter sig mod eksperter fra alle uddannelsesområder og giver mulighed for at besøge et andet europæisk land og studere god praksis på institutioner, virksomheder og organisationer.

Besøget varer typisk 3-5 dage og undervejs skal du og de andre europæiske uddannelseseksperter diskutere og dele jeres viden om det tema, som studiebesøget handler om.

Din ansøgning skal til Grækenland

Du ansøger via et online-skema hos Det Europæiske Center for Udvikling af Erhvervsuddannelse. På hjemmesiden findes også et katalog over de forskellige studiebesøg, du kan deltage i.

LLP-Studiebesøgene finder sted i perioden marts til juni 2013.

Læs mere

Du kan læse mere om muligheder og betingelser for at deltage i LLO-studiebesøg her på hjemmesiden.

Andre uddannelseseksperter har fået uforudsete gevinster ud af at deltage i LLP-studiebesøg. Læs om hvilke i Årsrapporten for EU-programmerne (PDF).

Handlinger tilknyttet webside